صفحه اصلی جستجو نیازمندی‏های سلامت تبلیغات پیوندها رادیو انجمن آرشيو ارتباط با ما درباره ما
پیش خوان
اخبار
کد خبر : 14211 تاريخ ارسال : 4دي1387 - 10:14 نسخه قابل چاپ
عضو فرهنگستان گیاهان دارویی دانشگاه علوم پزشکی تهران :
بیماری ام اس با کندر قابل درمان است

عضو فرهنگستان گیاهان دارویی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: براساس آخرین تحقیقات انجام شده برروی گیاه کندر مشخص شد که این گیاه قابلیت درمان بیماری ناعلاج ام اس را دارد.

فریبرز معطر درگفتگو با خبرنگار سلامت نیوز افزود: درطب اسلامی و ایرانی گیاه کندر را فقط به عنوان زیاد شدن حافظه می شناختند و این درحالی که بر اساس تحقیقات صورت گرفته در بین سالمندان اصفهانی مشخص شد که اثر ضد التهابی دارد و باعث کاهش درد  دست و زانو افراد مسن و فعالیت بیشتر آنها می شود.

وی با اشاره به اینکه هم اکنون درآلمان از این دارو برای درمان سرطان مغزو جلو گیری از خونریزی روده استفاده می کنند بیان داشت: درتحقیقات به عمل آمده برروی سالمندان اصفهانی به مدت یک هفته به صورت روتین گیاه کندر در قالب دو کپسول پانصد میلی گرمی به آنها داده می شد که بیش از نود و هفت درصد بر ضریب هوشی آنها اضافه شد.

عضو فرهنگستان گیاهان دارویی کشور اظهارداشت: با توجه به اینکه عوارض التهابی در سلول های مغز علت اصلی بیماری ام اس شناخته شد به گونه ای که باعث خونریزی و التهاب در مغز بیماران می شود باعث شد که از گیاه کندر برای مهار پروستو گرانیت ها لونکوترین التهابات مغز استفاده شود و به درمان بیماری ام اس کمک کنیم.

وی تصریح کرد: هم اکنون بیماران ام اس با داروهای اینترفرون درمان می شوند که به خاطر هزینه های سنگین آن بسیاری از بیماران دررنج هستند بنابراین سعی داریم از گیاه کندر درقالب کپسول ممرال برای این بیماران استفاده کنیم.


مطالب مرتبط :
• تعداد زیاد مبتلایان به "ام پی اس" در ایران/ علائم بیماری
• آیا پزشکان می‌توانند ام اس را با آزمایش خون تشخیص دهند؟
• برخی بیماران ام اسی عطای درمان را به لقای آن بخشیده اند/ حمایت‌های بیمه‌ای به یاری بیماران ام اس بشتابند
• 7 نکته برای بیماران مبتلا به ام‌اس
• امید به درمان ام . اس با سلول‌های بنیادی
• زندگی در جریان است


ثبت نظر :
نام
ايميل
پيام
نظرات ثبت شده :
كپسول هاي كندر را از كجا مي توان تهيه كرد؟با توجه به شايعات آيا درمان ام اس در آمريكا كامل كشف شده است؟
عطيه هوربخت
سلام... برای جولو گیری از پیشرفت بیماری ام اس دکترای زیادی رفتیم ولی هیچکدوم حرفی از کندر نزدن میشه لطفا بگین کجا میشه این این درمان رو انجام داد که زیر نظر پزشک باشه...
محمد
چگونه ميتوان از اين تحقيقات مطمئن شد
مريم
با سلام چطوری و از کجا میتونم آدرس یا شماره تلفن آقای معطر رو پیدا کنم؟ میخواستم بدونم دوز دارویی ای که برای ک|سول های کندر استفاده میشد چقدره و از کجا میتونم تهیه شون بکنم. لطفا جواب بدید.
ژیگس
برای درمان ام اس هنوز هیچ روشی ژیدا نشده
forough
سلام... من همین امروز متوجه بیماریم شدم.... میشه بگین این گیاه رو بصورت کپسول از کجا میشه تهیه کرد؟؟؟
کیوان
ایا گرم و سر شدن انگشتان پا نشانه ام اس است ؟ که همراه دردهای خفیف همزمان در ناحیه کتف است
وحیدبهارلو
سلام با تشكر جواب قطعي كه شما گفتين كي ميدين دوستم داره از بين ميره
يه آشنا
راجع به بیماری ام اس اطلاع رسانی کنید لطفه
سوگل
خواهشن بفرمایید کجا میشه این دارو تهیه کرد ؟:)
مریم بصارتدار
صفحه اصلی جستجو نیازمندی‏های سلامت تبلیغات پیوندها رادیو انجمن آرشيو ارتباط با ما درباره ما
هنگام استفاده از مطالب اين سامانه با ذکر منبع ، ضمن گسترش اخلاق سالم و حفظ حقوق معنوي ناشر ، به خانواده سلامت انديشان ملحق شويد.
کلیه حقوق برای موسسه رسانه سلامت محور محفوظ می باشد