این روزها زمزمه حمل زباله تهران به شهر جدید پردیس، دغدغه هایی را برای مردم و مسئولان این شهرستان نوبنیاد به وجود آورده است.

حمل زباله تهران به پردیس؛ دغدغه ها و تنگناها

سلامت نیوز: این روزها زمزمه حمل زباله تهران به شهر جدید پردیس، دغدغه هایی را برای مردم و مسئولان این شهرستان نوبنیاد به وجود آورده است.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از فارس، شهرستان پردیس با وجود همه تنگناها و مشکلاتی که این روزها به واسطه ساخت هزاران واحد مسکونی مهر با آن دست و پنجه نرم میکند، این روزها شاهد زمزمههایی برای حمل زباله تهران به این شهر جدید بوده که قرار است در آینده نزدیک جمعیت آن به بیش از 600 هزار نفر برسد.

مخالفت قاطعانه فرماندار شهرستان پردیس

فرماندار شهرستان پردیس در این زمینه قاطعانه مخالفت خود را با حمل زباله تهران به شهر جدید پردیس اعلام کرد.

مهدی مهاجر ادامه داد: با این موضوع مخالفیم؛ چرا که شهرستان پردیس تنها نقطه استان تهران است که هنوز هوای مناسبی دارد و نباید این طبیعت را از بین برد.

فرماندار شهرستان پردیس تصریح کرد: با بارانداز کردن منطقه و حمل زباله تهران به پردیس مخالفیم.

مهاجر با اعلام لزوم تشکیل سازمان بازیافت در شهرستان پردیس، ثبت فوری آن را از مسئولان امر خواستار شد.

درخواست تهران برای اختصاص 50 هکتار از زمینهای پردیس

شهردار بومهن نیز در مورد محل دفن زباله و قبرستان عمومی، از فرماندار شهرستان پردیس خواستار همراهی و مساعدت شد.

فیروز جعفری اضافه کرد: فرماندار شهرستان پردیس با اعلام موضوع در جلسه مدیران شهرستان، از شرکت عمران شهر جدید پردیس و محیط زیست و دیگر ادارات مرتبط برای مکانیابی و تحویل زمین به بومهن خواستار همکاری شده است.

وی تصریح کرد: تهران 50 هکتار از زمینهای شهرستان پردیس را برای احداث مرکز بازیافت خواهان است.

پردیس؛ شهری با تنگناهای مختلف

شهر جدید پردیس در فاصله 20 کیلومتری شمال شرقی شهر تهران یکی از شهرهای اقماری جدید است که بر اساس طرح جامع شهرسازی، این شهر تا 200 هزار نفر جمعیت و 400 هزار واحد مسکن را میتواند در خود جای دهد.

شهرهای جدید اطراف تهران به عنوان یکی از راهکارهای دولت برای کنترل جمعیت در کلان شهر تهران پایهگذاری شدند تا در آینده سرریز جمعیتی را در خود جای دهند.

با وجودی که بیش از 20 سال از عمر برخی از این شهرها می‌گذرد، همچنان ساکنان آن از برخی امکانات اولیه محروم هستند و به نظر می‌رسد دولت در ساخت مسکن مهر و یا شهرک‌های اقماری فراموش کرده که باید قبل از هر اقدامی ابتدا ظرفیتسازی کرده و امکانات اولیه را با مهندسی جمعیتی که قرار است در آن منطقه ساکن شوند، فراهم آورد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha