والدینی که در قبال شکستن خط و مرزها از سوی فرزندانشان از روش ­های تنبیهی استفاده می کنند و بر سر آنها فریاد می کشند موجب می شوند تا رفتارهای پرخاشگرانه در کودکانشان افزایش یابد.

سلامت نیوز: والدینی که در قبال شکستن خط و مرزها از سوی فرزندانشان از روش ­های تنبیهی استفاده می کنند و بر سر آنها فریاد می کشند موجب می شوند تا رفتارهای پرخاشگرانه در کودکانشان افزایش یابد.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از شفقنا، بنا بر تحقیق انجام شده در مدرسه اقتصاد لندن فریادهای بیش از حد والدین در مواجهه با رفتارهای اشتباه کودکان نتیجه معکوسی در جریان تربیت آنها دارد. بر همین اساس بی ­توجهی نسبت به کودکان شیطان احتمال عبور آنها از قوانین و محدودیت های تعیین شده را افزایش می دهد، به گفته محققان گفتگوی منطقی با کودکان به خصوص در سنین پایین تأثیر مثبتی در رفتارهای اجتماعی آنها دارد. با این حال اتخاذ یک شیوه برای تربیت فرزندان و اطمینان یافتن از نتایج حاصله بسیار دشوار و گاهی بعید به نظر می رشد، زیرا در تربیت کودکان تنها والدین نقش ندارند و عوامل مهم دیگری هم چون طبقه اجتماعی نیز در این ماجرا درگیر هستند.

احتمال گفتگو میان والدین و کودکان در اقشار مرفه جامعه بیشتر است، در این خانواده­ ها موارد دیگری هم چون تهیه غذای سالم برای کودکان و تنظیم زمانی خاص برای خواب و فعالیت های روزانه موجب می شود تا کودکان از سلامت روحی و جسمی بیشتری برخوردار باشند. در طرف مقابل کودکان اقشار کم درآمد جامعه بیشتر در معرض رفتارهای تنبیهی والدینشان هستند، از طرف دیگر مادران و پدران در این خانواده ها اصولاً مهارت چندانی برای تربیت فرزندان خود ندارند و آموزش خاصی در این زمینه ندیده اند.

اطلاعات پژوهش مدرسه اقتصاد لندن که با هدف بررسی تأثیر شیوه های مختلف تربیتی بر رفتار کودکان انجام شد، از طریق مصاحبه با والدین 19 هزار کودک انگلیسی، معلمان و خواهر و برادر آنها جمع آوری شده است. نتایج این تحقیق نشان داد، اتخاذ شیوه های تنبیهی از جانب والدین خطری است که روح کودک را بیشتر تهدید می کند تا جسم او را؛ وجود قوانین خشک و انعطاف ناپذیر در خانه و رفتارهای عصبی والدین با کودکان موجب پروش نسلی با مشکلات بسیار در کنترل خشم، ضعف در تمرکز و پایین بودن سطح سواد می شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha