استرس‌ها و مشکلات شغلی نظیر محدود بودن اختیار و آزادی عمل، کار طولانی‌مدت، عدم فعالیت فیزیکی و محیط روانی- اجتماعی نامناسب در محل کار، موجب اقزایش ابتلا به بیماری‌های کرونر شده است.

سلامت نیوز: استرس‌ها و مشکلات شغلی نظیر محدود بودن اختیار و آزادی عمل، کار طولانی‌مدت، عدم فعالیت فیزیکی و محیط روانی- اجتماعی نامناسب در محل کار، موجب اقزایش ابتلا به بیماری‌های کرونر شده است.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران، محمد جواد تیبا‌پور، متخصص قلب و عروق اظهار داشت: بیماری‌های قلبی و عروق مهمترین عامل ابتلا، ناتوانی و مرگ و میر در جهان هستند که هزینه‌های هنگفتی را بر جوامع و دولت‌ها تحمیل می‌کنند. 

 

وی با اشاره به اینکه شرایط مربوط به محیط کار می‌تواند تاثیرات منفی بر سلامت جسمی داشته باشد، تصریح کرد: از جمله بیماری‌های شایع که در نتیجه شرایط و محیط‌ کار نامناسب به‌وجود می‌آید، بیماری‌های قلبی و عروقی است که متأسفانه کمتر به این موضوع توجه می‌شود. 
تیباپور با بیان اینکه بین بیماری‌های کرونر قلب و استرس شغلی ارتباط نزدیک وجود دارد، تاکید کرد: استرس‌ها و مشکلات شغلی نظیر محدود بودن اختیار و آزادی عمل، کار طولانی‌مدت، عدم فعالیت فیزیکی و محیط روانی- اجتماعی نامناسب در محل کار، موجب افزایش ابتلا به بیماری‌های کرونر قلب شده است. 
وی گفت: کنترل شغلی اندک و نامناسب، کارهای خارج از وقت اداری، نبود اختیار در تصمیم‌گیری، عدم توازن بین شغل، تلاش و پاداش، خشونت‌های شغلی، انزوای اجتماعی و بی‌اعتمادی و یا اعتماد کم مدیران به پرسنل، از دیگر استرس‌های شغلی است که می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های کرونر را افزایش دهد. 
تیباپور یادآور شد: متاسفانه استرس‌های شغلی که به مهم‌ترین آن‌ها اشاره شد، در محیط‌های کاری وجود دارد و در واقع کمتر محیطی را می‌توان یافت که از این استرس‌ها و مشکلات خبری نباشد. 
وی با اشاره به اینکه برطرف‌ کردن استرس‌ها و مشکلات شغلی در کاهش خطر ابتلا به بسیاری از نارسایی‌ها و بیماری‌ها نظیر بیماری‌های قلبی موثر است، خاطرنشان کرد: کاهش یا برطرف کردن استرس‌های شغلی علاوه بر کاهش خطر ابتلا به بیماری‌ها و نارسایی‌ها، موجب افزایش بازدهی و بهره‌وری پرسنل در محیط کار نیز می‌شود. 

 

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha