رییس صندوق جمعیت سازمان ملل در تهران با بیان اینکه چهار گزارش تهیه شده با محوریت سالمندی، جوانی، زنان سرپرست خانوار و مهاجرت و شهرنشینی از اهمیت زیادی برای ایران و صندوق برخوردار است، علت این اهمیت را تصمیم سازی و ارائه برنامه هایی در حوزه های یاد شده توسط مسئولان عنوان کرد.

موفقیت ایران در کاهش میزان مرگ و میر مادران ستودنی است

سلامت نیوز: رییس صندوق جمعیت سازمان ملل در تهران با بیان اینکه چهار گزارش تهیه شده با محوریت سالمندی، جوانی، زنان سرپرست خانوار و مهاجرت و شهرنشینی از اهمیت زیادی برای ایران و صندوق برخوردار است، علت این اهمیت را تصمیم سازی و ارائه برنامه هایی در حوزه های یاد شده توسط مسئولان عنوان کرد.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از مهر، محمت هولکی اوز ظهر یکشنبه در مراسم رونمایی از چهار گزارش پژوهشی- جمعیتی با محوریت جوانی، سالمندی، مهاجرت و زنان سرپرست خانوار  که در دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران برگزار شد،گفت: صندوق جمعیت سازمان ملل از ابتدای برنامه مشترک خود با دانشگاه تهران که از سال 2012 آغاز شده و تا سال 2016 میلادی ادامه دارد، چهار محور یاد شده را با دانشگاهیان و اندیشمندان مورد بحث قرار داده و حمایت های مالی آن را نیز عهده دار شده است.

وی افزود: قرار است صندوق جمعیت سازمان ملل برای فعالیت های تحقیقاتی و پژوهشی در حوزه زنان سرپرست خانوار با معاونت امور زنان و خانواده و فعالیت در حوزه سالمندی با وزارت کار رفاه و امور اجتماعی همکاری داشته باشد.

به گفته این مقام مسوول، پنجمین برنامه کشوری جمهوری اسلامی و صندوق جمعیت سازمان ملل با هدف تقویت ظرفیت ملی برای گردآوری، تجزیه و تحلیل، انتشار و استفاده از داده های جمعیتی تفکیک شده به منظور تصمیم گیری ، تدوین سیاست های مبتنی بر شواهد و مدارک ، برنامه ریزی و پایش دستاورهای ملی در زمینه شاخص های مرتبط با اهداف توسعه هزاره (MDG) و برنامه عمل کنفرانس بین المللی جمعیت و توسعه برگزار می شود.

اوز با اشاره به موفقیت های ایران در زمینه کاهش مرگ و میر مادران آن را ستود و اظهار امیدواری کرد که این کشور در زمینه چهار مساله نوظهور سالمندی، زنان سرپرست خانوار، مهاجرت و شهر نشینی و جوانان نیز دستاورهای خوبی کسب کند.

وی ادامه داد: خوشبختانه ایران به موقع متوجه مواجهه با این مسائل شد.

همچنین حسین محمودیان  استاد دانشگاه و پژوهشگر جمعیت توضیح داد: دوره اول فعالیت دانشگاه تهران با صندوق جمعیت سازمان ملل از سال 2005 آغاز شد .

وی با بیان اینکه دوره پنجم این همکاری ها از سال 2012 با هدف تقویت مسائل آموزشی و پژوهش مسائل جمعیت شناسی آغاز شده است، افزود: سالمندی، مهاجرت و شهر نشینی، جوانان و زنان سرپرست خانوار چهار موضوعی است که در این مرحله ازفعالیت ها مورد توجه قرار گرفته است.

به گفته محمودیان،  قرار است  فعالیت های آتی و مشترک این دو نهاد بیشتر به سیاست گذاری ها در چهار محور یاد شده اختصاص یابد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha