در این نشست كه با حضور شماری از استادان و متخصصان داخلی و خارجی از كشورهای ژاپن، چین، روسیه، استرالیا و بولیوی برگزار شد، علیرضا دائمی؛ معاون برنامه‌ ریزی و امور اقتصادی وزارت نیرو گزارشی از آخرین وضعیت حوزه مدیریت منابع آب كشور و آثار تغییر اقلیم بر حوضه‌ های آبریز ایران ارائه کرد.

سلامت نیوز: در این نشست كه با حضور شماری از استادان و متخصصان داخلی و خارجی از كشورهای ژاپن، چین، روسیه، استرالیا و بولیوی برگزار شد، علیرضا دائمی؛ معاون برنامه‌ ریزی و امور اقتصادی وزارت نیرو گزارشی از آخرین وضعیت حوزه مدیریت منابع آب كشور و آثار تغییر اقلیم بر حوضه‌ های آبریز ایران ارائه کرد.
متخصصانی از 5 کشور ژاپن، چین، روسیه، بولیوی و استرالیا در وزارت نیرو حاضر شدند و درباره راهکارهای نجات دریاچه ارومیه از خشکی همیشگی به بحث و تبادل نظر با مقامات ایرانی پرداختند. حفظ تالاب‌های بین المللی از جمله دریاچه ارومیه مورد تاکید نمایندگان کشورهای حاضر در این نشست قرار گرفت.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از مهر، نخستین نشست علمی تخصصی پیشرفت‌های اخیر در حوزه مدیریت منابع آب در چارچوب برنامه‌های توسعه‌ای یونسكو در وزارت نیرو برگزار شد. در این نشست كه با حضور شماری از استادان و متخصصان داخلی و خارجی از كشورهای ژاپن، چین، روسیه، استرالیا و بولیوی برگزار شد، علیرضا دائمی؛ معاون برنامه‌ ریزی و امور اقتصادی وزارت نیرو گزارشی از آخرین وضعیت حوزه مدیریت منابع آب كشور و آثار تغییر اقلیم بر حوضه‌ های آبریز ایران ارائه کرد.

همچنین مدیر مركز بین‌المللی مخاطره‌های آب و مدیریت ریسک ژاپن كه زیرپوشش و حمایت سازمان یونسكو فعالیت می‌کند، دبیركل كمیسیون ملی یونسكو در ایران، رئیس هیئت‌ مدیره انجمن علوم و فنون دریایی ایران، مجری طرح بین‌ المللی حفاظت از تالاب‌ها و سازمان حفاظت محیط زیست و استاد دانشگاه نیوكاسل استرالیا مطالبی را عنوان کردند.

یادآوری سابقه همکاری ایران و ژاپن درباره تغییر آب و هوایی و آثار آن بر محیط زیست، مسائل و چالش‌های زیست‌ محیطی و نقش آن در مدیریت منابع آب، معرفی موسسه بین‌ المللی اقیانوس‌ شناسی، ارائه گزارش جامعی از تالاب‌های ایران و وضعیت دریاچه ارومیه و اقدامات ایران برای رفع چالش ها و راه‌ های پیش رو و تغییر اقلیم و مدیریت محیط زیست و بیان شباهت‌ های موجود استرالیا و ایران در مورد وضعیت منابع آب از مطالب عنوان شده در این نشست بوده است.

در پایان این نشست، بر نقش حمایتی سازمان‌ های بین‌المللی در حفاظت از تالاب‌ های بین‌ المللی به‌ ویژه احیای دریاچه ارومیه تاكید شد.

معاون امور تالاب‌ های دفتر زیستگاه‌ها و امور مناطق سازمان حفاظت محیط زیست نیز اعلام کرد: بر اساس جدیدترین تصاویر ماهواره‌ ای، 50 درصد مساحت دریاچه ارومیه آب‌ دار شده است. همچنین عیسی کلانتری دبیر ستاد احیای دریاچه ارومیه زمان مورد نیاز برای احیای این دریاچه را 10 تا 12 سال اعلام کرد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha