رئیس سازمان غذا و دارو گفت: طرح الکترونیکی شدن نسخه پزشکان نیمه دوم امسال پایلوت می‌شود، پروتکل منطقی شدن تجویز دارو نیز در دل این طرح است و اجرای کامل این طرح در سراسر کشور به حداقل یک دوره چهارساله تا آخر دولت یازدهم زمان نیاز دارد.

سلامت نیوز: رئیس سازمان غذا و دارو گفت: طرح الکترونیکی شدن نسخه پزشکان نیمه دوم امسال پایلوت می‌شود، پروتکل منطقی شدن تجویز دارو نیز در دل این طرح است و اجرای کامل این طرح در سراسر کشور به حداقل یک دوره چهارساله تا آخر دولت یازدهم زمان نیاز دارد.

رسول دیناروند در گفت و گو با فارس درباره طرح الکترونیکی شدن نسخه پزشکان توضیح داد: اجرای این برنامه در وزارت بهداشت تصویب شده است و هم اکنون اقدامات اولیه برای نوشتن برنامه های نرم افزاری آن و نیز پروتکل درمانی و تجویز منطقی پزشکان شروع شده است.

وی تأکید کرد: اجرای موفق برنامه نسخه نویسی پزشکان مهمتر از همه به اجرای پروتکل درمانی و راهنمای تجویز دارو برای پزشکان بستگی دارد که در دل این برنامه پیش بینی شده است.

معاون غذا و داروی وزارت بهداشت افزود: نوشتن برنامه نسخه نویسی پزشکان کار سختی نیست اما اجرای آن سخت است به همین علت از نیمه دوم امسال اجرای این برنامه در دو یا سه دانشگاه علوم پزشکی کوچک (استانهای کوچک) شروع می‌شود تا با رفع اشکالات آن بتوانیم در سالهای آ‌ینده آن را به سایر استانها گسترش دهیم.

دیناروند اضافه کرد: هدف وزارت بهداشت از اجرای این طرح است که پروتکل های درمانی و دارویی از این طریق در کشور اجرایی شود که البته اجرای موفق آن نیازمند حمایت اجتماعی و اجرای راهنماهای بالینی در مراکز درمانی کشور است.

رئیس سازمان غذا و دارو در پاسخ به این پرسش فارس که این برنامه کی به طور کامل در سراسر کشور اجرا می‌شود، گفت: اجرای کامل برنامه الکترونیکی شدن نسخه نویسی پزشکان حداقل به یک دوره چهارساله تا پایان این دولت زمان نیاز دارد.


برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha