سرهنگ باقریان افزود: بدیهی است کلاهبرداران پس از رسیدن به مقصود خود، اقدام به خاموش کردن تلفن همراه و قطع راه ارتباطی خود با بزه دیده می کنند.

سلامت نیوز: سرهنگ باقریان افزود: بدیهی است کلاهبرداران پس از رسیدن به مقصود خود، اقدام به خاموش کردن تلفن همراه و قطع راه ارتباطی خود با بزه دیده می کنند.
رئیس پلیس فتای غرب استان تهران درباره کلاهبرداری از طریق سایت های همسریابی هشدار داد.
 
به گزارش سلامت نیوز به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات ناجا (فتا)، سرهنگ اصغر باقریان گفت: در مقوله ازدواج، شناخت زوجین از همدیگر و خانواده ها قبل از ازدواج امری ضروری بوده و جوانان باید بدانند تا شناخت کافی از فرد مقابل خود حاصل نکرده اند، بدون اطلاع خانواده از ملاقات های حضوری اکیدا خودداری کنند؛ چون ارتباطات در بستر اینترنت ،مجازی بوده و هویت واقعی افراد برای دیگران مشخص نیست.
 
وی تصریح کرد: اتکا به اینترنت و فضای مجازی ممکن است در نگاه اول راهی آسان برای همسریابی تلقی شود ولی واقعیت آن است که فضای نامطمئن مجازی می تواند فرصتی را برای افراد سود جو فراهم آورد تا با دام افکنی، اقدام به کلاهبرداری از افراد کرده و به فکر آسیب زدن به آن ها برآیند.
 
این مقام انتظامی ادامه داد: کلاهبرداران از طریق ایجاد پروفایل (ID) در سایت های همسریابی و دوستیابی با جعل هویت، جنسیت و جلوه دادن خود به عنوان فردی با شرایط ایده آل، اقدام به فریب جوانان کرده و پس از ایجاد ارتباط عاطفی و برقراری راه تماس دائمی، با ترفندهای مختلف از جمله مطرح نمودن موضوع خواستگاری و مواردی از این قبیل، بزه دیدگان را فریب داده و درخواست های نامشروع و مالی را با عناوینی مانند قرض و ... به میان می کشند.
 
سرهنگ باقریان افزود: بدیهی است کلاهبرداران پس از رسیدن به مقصود خود، اقدام به خاموش کردن تلفن همراه و قطع راه ارتباطی خود با بزه دیده می کنند.
 
رئیس پلیس فتای غرب استان تهران گفت: کاربران به ویژه جوانان باید همواره با حفظ هوشیاری و رعایت هشدارهای ارائه شده مراقب باشند تا از دام کلاهبرداران مصون بمانند، چرا که فضای مجازی راهی مطمئن برای همسریابی و آغاز یک زندگی واقعی نیست.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha