سلامت نیوز : رئیس مرکز درمان ناباروری رویش وابسته به هلال احمر گفت: با روش های درمانی این مرکز طی یک سال اخیر، بیش از 80 نفر در انتظار تولد فرزندشان هستند.
حمید چوبینه، رئیس مرکز درمان ناباروری رویش وابسته به هلال احمر با اشاره به تولد نخستین نوزاد متولد شده به روش میکرواینجکشن در برنامه «ره آورد» شبکه رادیویی سلامت گفت: درمان ناباروری کاری است که خوشبختانه در کشور سال های سال است که توسط متخصصان در مراکز درمانی کشور انجام می شود و بحمدالله ما در دنیا  در روش‌های درمانی ناباروری صاحب سبک هستیم، به طوری که کشورهای منطقه به خاطر تبحر و همین طور قرابت‌های فرهنگی به مراکز درمان ناباروری ایران مراجعه می‌کنند.
وی روش میکرواینجکشن را یکی از تکنیک های کمک درمان ناباروری دانست و افزود: روش میکرواینجکشن به این صورت است که خانواده ای که مشکل ناباروری دارد بعد از انجام معاینات متخصصان زنان و زایمان و همچنین متخصصان ارولوژی و آزمایشات، آن ها در یک پلن درمانی قرار می گیرند. از این پلن درمانی اسپرم و تخمک زوجی که مراجعه کردند، فقط در صورتی که با روش میکرواینجکشن قرار بگیرد، امکان لقاحش است. به همین خاطر وقتی این روش برای آن ها به عنوان یک روش درمانی، داده شد در پروته درمانی قرار خواهند گرفت. بعد از این که اسپرم را از مرد و تخمک را از زن در شرایط خاص آزمایشگاهی و اتاق عمل دریافت کردند، در آزمایشگاه جنین شناسی با دستگاه میکروسکوب، لقاح خارج رحمی انجام می گیرد.
چوبینه در ادامه به همکاری مرکز درمان ناباروری رویش با پژوهشگاه رویان اشاره و بیان کرد: بعد از این که مرکز درمان ناباروری رویش هلال احمر راه اندازی شد با پژوهشگاه رویان که تیم تخصصی بسیار عالی دارند، وارد گفت و گو شدیم و آن ها نیز که چون زمینه خدمت را در هلال احمر مشاهده کرده بودند، همکاری کردند و بار علمی شان را در اختیار این مرکز قرار دادند تا بتوانند خدمتی را برای مردم انجام دهند.
وی با بیان این که جمعیت زیادی از زوجین در کشور نابارور هستند و طبق آمار حداقل 3 میلیون زوج نابارور در کشور وجود دارد که متأسفانه سالانه به این تعداد نیز افزود می شود، ادامه داد: تمام تکنیک هایی که در سطح دنیا برای کمک به درمان بیماران نابارور وجود دارد را در کشور داریم و در مرکز رویش از تمامی تکنیک ها استفاده می شود و امکان انجام آن ها برای بیماران وجود دارد، اضاف بر تکنیک های کمک درمان ناباروری که شامل روش های مختلف درمان ناباروری است، ما تکنیک دیگری نیز که آن تشخیص ژنتیکی از لانه گذاری یا قبل از انتقال جنین به مادر است، استفاده می کنیم که می تواند به بیماران کمک زیادی کند.
چوبینه با اشاره به یک ساله شدن مرکز درمان ناباروری رویش بیان کرد: از ابتدای شهریور ماه سال گذشته تاکنون بیش از یک هزار و 500 زوج به این مرکز مراجعه کردند که طی این مدت 250 زوج وارد مسیر درمان شدند که پس از گذشت این مرحله قریب به 80  نفر از آن ها در انتظار تولد فرزندشان هستند.
رئیس مرکز درمان ناباروری رویش وابسته به هلال احمر در پایان خاطرنشان کرد: سطح درمان بسیار خوب است و با کشورهای اورپایی برابری می کند، اما اگر سیستم های حمایتی، بیماران نابارور در کشور را تحت پوشش قرار دهند، قطعاً زوج های بیش تری برای درمان به این مرکز مراجعه خواهند کرد و خانواده ها در حرکت به سمت فرزند دار شدن، سدی جلوی راه شان نخواهد بود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • جامعه سالم ۱۷:۰۸ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۷
    17 5
    کسانیکه که ناباروریشان خواست خدا (سوره شورا آیه 49 الی50)وشرایط محیطی وپاسخ طبیعت است هزینه کردن برای آنها هرز دادن بیت المال وتوسعه مراکز بهزیستی ومدارس استثنایی است و نتیجه ای جز افزایش اختلالات کروموزومی وفرزندان غیر سالم وعقب مانده ذهنی بدلیل طبیعی نبودن حاملگی وتماس اسپرم وتخمک با وسایل وتجهیزات پزشکی ومواد شیمیایی نخواهد بود!قبول کردن بچه های بیگناه زلزله زدگان برای چنین زوجهایی اجر اخروی خواهد داشت وبرای جامعه بسیار مفید است.
    • بنده خدا ۱۷:۱۷ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۸
      6 7
      سلام. خدا برای رفع هر مشکلی وسیله ایی قرار داده که انسان باید به دنبال آن باشد که مراکز ناباروری یکی از این وسیله ها است نازایی های امروزه فقط به خواست خدا نیست بلکه بخاطر طرز زندگی و تغذیه و امواج و..... است
    • جامعه سالم ۱۱:۴۰ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۹
      6 3
      بله محیط و... تاثیر دارد عزیز. ولی اصرار زیاد بر هرکاری که به صلاح بشریت نیست نتیجه ای برعکس میدهد.همانطورکه زایمان باید طبیعی باشد حاملگی هم باید طبیعی اتفاق بیفتد!.مطالعات نشان داده سلول تخم باید ابتدا خودش در رحم تشکیل ولانه گزینی کند ومصرف داروهای ناباروری و تماس با وسایل شیشه ای برای برداشتن اسپرم وتخمک و همینطور ترکیب اسپرم یا تخمک در آنها مضر اهستند.اختلالات کروموزومی در این روشها 10 برابر میشود که رقم کمی نیست.یادتان باشد مداخله انسان مخصوصا ازنوع پزشکی، مهندسی ژنتیک اکثرا به ضرر انسان تمام شده است وما کمترین بیماریها را داریم که علم پزشکی آنها را بطور مطلق درمان کرده است.بقیه بیماریها قابل کنترلند ونه قابل درمان وقسمت بعدی غیرقابل علاج ها هستند که متاسفانه همکاران پزشک ما در آمدشان از 2 گروه آخر بیماریهاست!عوارض داروها عوارض اعمال جراحی عوارض دسته بندی های بیماریها در بین انسانها که افراد سالم را هم بیمار فرض میکنند وآنها را درمان میکنند که حتی از این درمانهای غیر ضرور خیلی از بیماران میمیرند.به سوی جامعه سالم با نسلی سالم و آگاه
  • آرش ۱۱:۵۳ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۹
    5 2
    نازایی واکنشی است برای تولید مثل زیاد وازبین بردن طبیعت توسط انسان! و واکنشی است در برابر تولید اقتصادی افسار گسیخته انسان با آلوده کردن محیط زیست وافزودن مواد شیمیایی آلوده ومضر به انسان!که نتیجه خطرناک آن کم آبی است! مطالعات در مورد تعداد اسپرم انسانها در جهان نشان میدهد هر سال از تعداد آنها کاسته میشود وانسانها نابارورتر میشوند.پس بیائیم عوض مقاومت در برابر طبیعت و خداوند طرز زندگی ونوع بینشمان را نسبت به آن عوض کنیم.با خودمان ودیگران وطبیعت مهربانتر باشیم!درواقع نایاروری تعدیل کننده جمعیت است که در طبیعت به ودیعه نهاده شده است وغیر مستقیم از تدابیر خداست برای عبرت انسان!مثال دیگر آن ایدز است ........