رئیس فرهنگستان علوم پزشکی و نماینده مجلس گفت: با اجرا نشدن قانون جمع آوری قلیان، روزانه عده ای از مردم در حال مریض شدن، ابتلا به عوارضی همچون سرطان و نهایتا مرگ هستند همچنین هزینه های کشور به شدت در حال افزایش است. مصرف قلیان با سرعت بسیار سرسام آوری درحال افزایش است و ما نمی توانیم نسبت به جان انسانها بی تفاوت باشیم.

سلامت نیوز: رئیس فرهنگستان علوم پزشکی و نماینده مجلس گفت: با اجرا نشدن قانون جمع آوری قلیان، روزانه عده ای از مردم در حال مریض شدن، ابتلا به عوارضی همچون سرطان و نهایتا مرگ هستند همچنین هزینه های کشور به شدت در حال افزایش است. مصرف قلیان با سرعت بسیار سرسام آوری درحال افزایش است و ما نمی توانیم نسبت به جان انسانها بی تفاوت باشیم.

به گزارش سلامت نیوز، دکتر علیرضا مرندی رئیس فعلی فرهنگستان علوم پزشکی و نماینده مجلس شورای اسلامی (دوره هشتم) از حوزه انتخاباتی تهران و البته  یکی از پزشکان امضاء کننده نامه درخواست بیش از چهار پزشک کشور در خصوص مهار سونامی مصرف قلیان، به سازمان بسیج جامعه پزشکی گفت: 4 هزار پزشک از رئیس جمهور محترم خواهش کردند که قانون مربوط به جمع آوری قلیان را به طور کامل اجرا کند.

اگر حتی یک پزشک نیز درخواست بکند باید جدی گرفته شود

این نماینده مجلس گفت: عقیده بنده به عنوان یکی از امضا کنندگان این نامه اینست که اگر حتی تنها یک پزشک هم درخواست می کرد، به دلیل اهمیت سلامتی مردم جا دارد توسط رییس جمهور محترم جدی گرفته شود.

وی ادامه داد: متاسفانه تاکنون اقدام فوری که مورد انتظار ما بود صورت نگرفت. خوشبختانه ما در رابطه با جمع آوری قلیان، قانون محکم داریم و درخواستمان چیزی جز اجرای مو به موی قانون نیست.  

مرندی افزود: "با اجرا نشدن این قانون، روزانه عده ای از مردم در حال مریض شدن، ابتلا به عوارضی همچون سرطان و نهایتا مرگ هستند همچنین هزینه های کشور به شدت در حال افزایش است."

راهکار مورد درخواست دکتر مرندی 

رئیس فرهنگستان علوم پزشکی راهکار خود را اینچنین بیان کرد: درخواست ما از رییس جمهور محترم اینست که به وزارت بهداشت، وزارت اقتصاد ، وزارت ارشاد و همه کسانی که سهمی در این ماجرا دارند؛ دستور جمع آوری قلیان ها را بدهد و همچنین نیروی انتظامی می بایستی اجازه ندهد در هیچ یک از اماکن عمومی مانند پارک ها و ... قلیان کشیده شود.

وی همچنین گفت: دولت محترم باید باید کل دخانیات، چه قلیان و چه سیگار برخورد کند اما اکنون مصرف قلیان با سرعت بسیار سرسام آوری درحال افزایش است و ما نمی توانیم نسبت به جان انسانها بی تفاوت باشیم.

دکتر علیرضا مرندی در پایان علت گسترش قلیان و آلوده شدن جوانان را بی توجهی دولت دانست و گفت: اگر یک قانون اجرا نشود به مرور اجرایی نشدن آن سبب عادی شدن موضوع می شود. برای مثال اگر مردم به راحتی از چراغ قرمز عبور کنند پس از مدتی تصور می شود که چراغ قرمز یک وسیله تزئینی است و دیگر کسی به وجود آن اهمیت نمی دهد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha