جمعه ۷ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۴:۱۲
کد خبر: 118976

مدیر بودجه معاونت درمان وزارت بهداشت تاکید کرد که بیمارستان‌ها همچنان موظفند که بیماران تصادفی را پذیرش و به صورت رایگان درمان کنند.

سلامت نیوز: مدیر بودجه معاونت درمان وزارت بهداشت تاکید کرد که بیمارستان‌ها همچنان موظفند که بیماران تصادفی را پذیرش و به صورت رایگان درمان کنند.

رضا رضایی در گفت‌وگو با ایسنا، گفت: درمان بیماران تصادفی همانند گذشته رایگان است و هیچ تغییری هم در قانون این موضوع بوجود نیامده است.
به گفته وی براساس قانون، پذیرش و درمان رایگان بیماران تصادفی در بیمارستان‌های دولتی انجام و اعتبارات مورد نیاز آن از محل 10 درصد بیمه شخص ثالث تامین می‌شود.
وی همچنین گفت: بیمار تصادفی جهت درمان رایگان لازم است کروکی تصادف یا برگه اورژانس 115 را داشته باشد تا به این ترتیب تصادف وی محرز شود. اما تا کنون درمان هیچ بیماری تصادفی به دلیل نداشتن مدرک، معطل نمانده است.
رضایی ادامه داد: سال گذشته جهت درمان بیماران تصادفی بیش از 900 میلیارد تومان هزینه کردیم که حدود 700 میلیارد تومان آن را بیمه‌ها پرداخته‌اند.
رضایی درباره بدهی بیمه‌های تجاری به وزارت بهداشت، ادامه داد: کماکان برخی از بیمه‌های تجاری بابت پرداخت هزینه‌های درمان ناشی از تصادفات از محل 10 درصد بیمه شخص ثالث، به وزارت بهداشت بدهکارند. البته لیست بدهکاری بیمه‌های تجاری را مشخص کرده‌ایم. در مجموع اکنون وضعیت و تعامل خوبی با بیمه‌ها برقرار شده و به تدریج بدهی‌ بیمه‌ها به وزارت بهداشت در حال تسویه شدن است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • آیا رایگان بودن درمان تصادفی ها پیشگیری کننده است؟ ۱۴:۳۹ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۷
    5 0
    برای 900 ملیارد تومان صرف بیت المال نباید تدبیری اندیشید!پیشگیری ازتصادفات کاری راحت ومثل دودوتا چهارتاست!منافع چه کسانی با کاهش تصادفات به خطر می افتد که چنین مقاومتی در برابر داشتن خودرو استاندارد وجاده استاندارد وقطار سرتاسری الکترونیک وجود دارد!