عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با تاکید بر اینکه بیمه‌ها باید در پوشش هزینه‌های درمان ناباروری ورود پیدا کنند، گفت: امروزه بیمه‌ها زیر بار چنین حمایتی نمی‌روند و همین امر درمان زوجین نابارور را با مشکل مواجه ساخته است.

سلامت نیوز: عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با تاکید بر اینکه بیمه‌ها باید در پوشش هزینه‌های درمان ناباروری ورود پیدا کنند، گفت: امروزه بیمه‌ها زیر بار چنین حمایتی نمی‌روند و همین امر درمان زوجین نابارور را با مشکل مواجه ساخته است.

مراد هاشم‌زهی در گفت وگو با خانه ملت، با یادآوری برنامه‌ریزی وزارت بهداشت در هزینه‌های درمان ناباروری برای افزایش جمعیت،‌ افزود: این سیاست‌ها منجر به ایجاد انگیزه و رغبت در بین زوجینی شود که به دلیل مشکلات ناباروری قادر به فرزندآوری نیستند.

نماینده مردم نهبندان و سیاه بیشه در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: البته رفع مشکل زوجین نابارور به منزله حل مشکل کمبود جمعیت در کشور نیست اما می‌تواند به عنوان اصلی‌ترین اقدام مدنظر نظر قرار گیرد

این نماینده مردم در مجلس نهم، با بیان اینکه باید در مورد رفع مشکل زوجین نابارور کارهای علمی و کارشناسی انجام داد، تصریح کرد: رفع مشکل درمان زوجین نابارور باید از طریق مجهزترین امکانات و مراکز انجام شود تا این افراد بتوانند در کنار سایر زوج‌ها از نعمت فرزند بهره‌مند شوند.

هاشم‌زهی با انتقاد از بالا بودن هزینه‌های درمان زوجین نابارور،‌ تاکید کرد: یکی از معضلات جدی زوجین نابارور افزایش هزینه‌های درمان آنها است که همواره به چالش جدی برای آنها تبدیل شده است زیرا بیمه‌ها نیز حمایت چندانی از این نوع درمان‌ها ندارند.

وی باتاکید بر ضرورت همراهی بیمه‌ها در پوشش هزینه‌های درمان ناباروری، افزود: به طور حتم بیمه‌ها نیز باید پای‌کار بوده و هزینه های کمرشکن ناباروی را تحت حمایت خود قرار دهند؛ متاسفانه امروزه بیمه‌ها زیر بار چنین حمایتی نمی‌روند و همین امر معضلات درمان زوجین نابارور را با مشکل مواجه ساخته است.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: از سویی دیگر نباید از این نکته غافل شد که تنها درمان زوجین نابارو نمی‌تواند به معضل کمبود جمعیت کمک کند زیرا امروزه جوانان به دلیل وجود معضلاتی مانند اشتغال، ازدواج یا مسکن کمتر به سمت تشکیل زندگی روی می‌آورند که باید مورد توجه دولت واقع شود.

گفتنی است؛ سیدحسن قاضی‌زاده هاشمی با اشاره به برنامه‌های وزارت بهداشت جهت تحقق سیاست‌های جدید جمعیتی، گفت: وزارت بهداشت برنامه‌ریزی برای افزایش جمعیت را از بیماران نابارور آغاز خواهد کرد. بیش از 3 میلیون زوج در کشور نابارور بوده و خواهان فرزند هستند. بر این اساس باید بسته‌هایی در زمینه پوشش هزینه‌های داروهای درمان ناباروری و همچنین انجام اعمال جراحی مورد نیاز طراحی شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha