وزیر بهداشت ضمن تاکید بر لزوم حضور تیم‌های نظارت بر نحوه اجرای طرح تحول سلامت در استان‌ها، گفت: برای پیشبرد اهداف‌مان نباید به هیچ وجه وارد حاشیه‌ها شویم و به عقب نگاه کنیم؛ چراکه نتیجه این کار فرصت سوزی است.

اولتیماتوم وزیر بهداشت درباره طرح تحول سلامت/عقبگرد ممنوع!

سلامت نیوز: وزیر بهداشت ضمن تاکید بر لزوم حضور تیم‌های نظارت بر نحوه اجرای طرح تحول سلامت در استان‌ها، گفت: برای پیشبرد اهداف‌مان نباید به هیچ وجه وارد حاشیه‌ها شویم و به عقب نگاه کنیم؛ چراکه نتیجه این کار فرصت سوزی است.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا، دکتر سیدحسن هاشمی صبح امروز در جلسه کارگروه طرح تحول نظام سلامت، با اشاره به رضایت مردم از نحوه اجرای طرح تحول سلامت در بیمارستان‌های دولتی گفت: رضایت مردم در استان‌های مختلف نشان می‌دهد هدفگیری ما در راستای اصلاحات حوزه سلامت درست است.

وی ادامه داد: اگرچه کارهای زیادی هنوز بر زمین مانده، اما در یک سال گذشته مسیر را به درستی طی کرده‌ایم و باید از زمان محدودی که تا پایان دوره خدمت در دولت داریم، برای ارائه خدمت هر چه بهتر به مردم استفاده کنیم.

هاشمی با اشاره به سفر اخیر هیات دولت به استان خراسان رضوی، خاطرنشان کرد: بیمارستان‌های این استان بویژه در حوزه اصلاح هتلینگ، اقدامات خوبی ارائه داده‌اند و این موضوع نشان دهنده آن است که فعالیت شبانه‌روزی مدیران در فضای صمیمی علاوه بر آنکه سرعت فعالیت‌ها را بیشتر می‌کند در ارائه خدمات با کیفیت‌تر نیز موثر خواهد بود.

وزیر بهداشت با تاکید بر این که مسلما در ادامه راه با دشواری‌های بیشتری مواجه خواهیم شد، بیان داشت: با ادامه طرح تحول سلامت، قطعا نگرانی‌های مردم برای ماندگاری آن بیشتر خواهد شد. از این رو باید تمام تمرکز ما از این به بعد نظارت بر نحوه اجرای خدمات طرح تحول سلامت باشد.

هاشمی با تاکید بر ضرورت تعریف و نگارش راهنماهای بالینی و پایداری بسته‌های خدمتی حوزه درمان در دانشگاه‌های علوم پزشکی گفت: اعتبارات بیمارستان‌ها در طرح تحول سلامت تا آخر سال تعیین شده و ضروری است به موقع در اختیار آنها قرار گیرد.

وزیر بهداشت با بیان اینکه در بحث هتلینگ بیمارستان‌ها و کیفیت خدمات ویزیت، نظارت‌ها باید دقیق‌تر و بیشتر شود، اعلام کرد: در حوزه مقیمی پزشکان متخصص در بیمارستان‌های دولتی نیز باید اصلاحات لازم هرچه سریع‌تر صورت گیرد.

ناوگان ویژه اورژانس نیازمند تشویق بخش خصوصی

هاشمی خاطرنشان کرد: بسته خدمات اورژانس هوایی نباید جنبه نمایشی داشته باشد، بلکه نحوه عملکرد آن نیز باید تحت کنترل قرار گیرد. ضمن این که ضروری است برای ایجاد ناوگان ویژه اورژانس، مشوق‌هایی را برای بخش خصوصی تعریف کنیم.

خدمات اورژانس زمینی سرعت گیرد

وزیر بهداشت با بیان این که خدمات اورژانس زمینی نیز باید سرعت بیشتری پیدا کند، گفت: عملکرد اورژانس بیمارستانی، تابلوی خدمات وزارت بهداشت است. بنابراین اصلاحات این بخش باید جزو اولویت‌های تمام بیمارستان‌ها باشد.

نیروهای طرحی حمایت شوند

وی با اشاره به اینکه در گذشته عملکرد وزارت بهداشت به نفع نیروهای طرحی نبوده، افزود: هم اکنون وظیفه ما است که در کنار این نیروها باشیم. نقدها را از زبان آنها شنیده و آنها را حمایت کنیم. ضمن اینکه رفتار مدیران دانشگاه‌ها با این نیروها باید حمایتی باشد تا بتوانیم آنها را تشویق به ماندگار شدن در مناطق محروم کنیم.

هاشمی در عین حال تاکید کرد وقوع تحول در نظام سلامت، بدون اصلاح حوزه فناوری اطلاعات میسر نیست.

لزوم نظارت بیشتر بر آزمایشگاه‌های دانشگاهی

وی با اشاره به ضرورت نظارت بیشتر بر نحوه فعالیت آزمایشگاه‌های دانشگاهی گفت: باید هزینه‌های لازم برای این آزمایشگاه‌ها اعمال شود تا بتوانیم از تخلفات در حوزه آزمایشگاه‌ها جلوگیری کنیم. ضمن اینکه تا آخر سال هر کدام از مراکز دانشگاهی باید یک آزمایشگاه مرجع داشته باشند.

عقبگرد ممنوع!

وزیر بهداشت در بخش دیگری از سخنانش افزود: حمایت رهبر معظم انقلاب و ریاست جمهوری از حوزه سلامت انگیزه‌ای برای پیشبرد هرچه بهتر و سریع‌تر اقدامات ما در این حوزه است. برای پیشبرد اهدافمان نباید به هیچ وجه وارد حاشیه‌ها شویم و به عقب نگاه کنیم؛ چراکه نتیجه این کار فرصت سوزی است.

وی با تاکید بر این که حضور تیم‌های نظارت بر نحوه اجرای طرح تحول سلامت در استان‌ها بسیار موثر است، گفت: در این زمینه لازم است دبیرخانه‌هایی برای سفرهای استانی شکل گیرد تا کمی و کاستی‌های طرح به خوبی بررسی و پایش شده و اصلاحات لازم در این زمینه صورت گیرد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • بیمارستان سیلرگواه نبود امکان خدمت رسانی به مردم ۱۷:۳۵ - ۱۳۹۳/۰۶/۱۸
    8 0
    "وظیفه ما است که در کنار این نیروها باشیم. نقدها را از زبان آنها شنیده و آنها را حمایت کنیم. " اگرشما وهمکارانتان در معاونت درمان صدای ما سهمیه زنانی ها را شنیده بودید،دوباره ازماندگاری حرف نمیزدید!جند بار باید گفت بجز 4 رشته پایه داخلی وکودکان وزنان وجراحی عمومی که مناطق محروم استخدام وقراردادی از این 4 رشته به حدکافی دارند،بقیه رشته ها عملا بیکارند وبیهوده وقت میگذرانند یا در خانه نشسته اند ویا درفکر رفتن از کشور هستند .اگر این متخصصین زن مفید فایده بودند بیمارستان صحرایی وعمل جراحی صحرایی معنی نداشت!اتاق عمل تخصصی وتجهیزات پزشکی لازم در بیمارستانهای شهرستانها وجود ندارد!لاقل طرح ما را به میزان قانونی اش بازگردانید تا بیش از این نیروهای متخصصتان تلف نشنوند تادرمراکز تخصصی کلان شهرها خدمت نمایند.به خدا ادامه این روند متخصص کشی به نفع مردم ایران نیست.آخر در بیمارستانی که در حد یک درمانگاه چشم یا قلب هم امکانات ندارد واتاق عمل ندارد یک چشم پزشک یا کلردیولوژیست 12 سال چیکار کند!بیماران را فقط ارجاع بدهد یا بدون تشخیص بیماریشان آنها را درمراکز استان عمل جراحی کند؟چطور است مطب باز کند وطرحش را درمطب بگذراند!!!!!!شاید هم انتظاردارید یک بیمارستان برای اعمال جراحی لازم همراه با تجهیزات کاردیولوژی ورادیولوژی وارتوپدی افتتاح نماید!تا کی میخواهید از طرح سلامت که بقول نمایندگان مجلس فقط دربیمارستانهای کلان شهرها مصداق دارد دفاع کنید.آیادرشهرستانهای با بیمارستانهای فرسوده ویا حتی بدون بیمارستان گذراندن طرح 12 ساله مضحک وخنده دار نیست!نیروهای طرحی معمولی (2-4ساله)این مدت طرح را الکی گذرانده وچون زمان کوتاه بوده به نحوی آنرا گذرانده ودم برنیاورده اند ودر طول این سالها ماهی 1الی 2 بار بی این شهرها رفته وزمانسوزی کرده اند ویا با باز کردن مطب سرشان را گرم کرده اند!سئوال اساسی این جاست که باز کردن مطب در حال گذراندن طرح برای متخصصین که قبلا این اجازه را داشتند وفقط به جای درمانگاه یا بیمارستان شهرستانها درمطبشان آنهم باتعرفه خصوصی چه منفعتی برای مردم شهرستانها داشته؟؟؟؟؟جواب آسان است!اجازه دادن مطب به متخصصین طرحی سرپوش گذاشتن بر عدم داشتن تجهیزات وامکانات تخصصی برای گذراندن طرح وبیهودگی اجرای طرح متخصصین بوده است!اگر گوشی برای شنیدن نقدها دارید پس بشنوید که انجام طرح 12 ساله بی معنی غیر منطقی برخلاف مصالح مردم وحتی غیرشرعی است وزورگویی محض است.....
  • واگذاری تامین پزشکان متخصص مناطق محروم به بخش خصوصی ۱۸:۰۹ - ۱۳۹۳/۰۶/۱۸
    9 0
    ایسنا 18/6/93"آمادگی وزیر بهداشت برای واگذاری بیمارستان‌ها و دانشکده‌ها به بخش خصوصی" اگر وزارت بهداشت توان ساخت بیمارستان وخرید تجهیزات پزشکی را ندارد دیگر انجام طرح سهمیه زنان 12 ساله خودبخود بی معنی تر میشود !تلف کردن وقت وعمر پرارزش این پزشکان متخصص زن وپرداخت حقوق به این نیروها نیز زیر سئوال است!بنابراین چطوره که طرح این سهمیه حذف شود. وقتی قرار است مناطق محروم بیمارستانهایش به بخش خصوصی واگذار شود تامین پزشکانش را هم بهتر است خود بخش خصوصی به عهده بگیرد.....