معاون وزیر و رئیس سازمان سوادآموزی کشور از اجرایی شدن تولید برنامه‌های مشترک با صدا و سیمای استان‌ها خبر داد و هدف از این اقدام را مبارزه با بیسوادی دانست.

سلامت نیوز: معاون وزیر و رئیس سازمان سوادآموزی کشور از اجرایی شدن تولید برنامه‌های مشترک با صدا و سیمای استان‌ها خبر داد و هدف از این اقدام را مبارزه با بیسوادی دانست.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا، علی باقرزاده امروز یکشنبه در دیدار با مدیرکل صدا و سیمای مرکز فارس دوری از جریان آموزش، آسیب‌پذیری و آسیب‌رسان بودن را سه ویژگی مهم بی‌سوادان برشمرد و اضافه کرد: یکی از برنامه‌های ثابت سازمان سوادآموزی در کشور، دیدار با مدیران کل صدا و سیمای مراکز استان‌ها است که با همکاری رسانه ملی تلاش می‌کنیم، برنامه‌های مشترکی با آموزش و پرورش در خصوص موضوع بی‌سوادی پیاده کنیم.

وی اضافه کرد: تولید برنامه‌های آموزشی با همکاری صدا و سیمای مراکز استان‌ها موجب می‌شود که هم گروه‌های باسواد، هم مرجع و هم بی‌سوادان برای ریشه کنی بی‌سوادی بسیج شوند.

رئیس سازمان سوادآموزی کشور با بیان اینکه معیار آمار بیسوادی در کشور سرشماری نفوس مسکن سال 90 است، گفت: براساس همین آمار، 9 میلیون و 700 هزار بیسواد در کشور وجود دارد که سه میلیون و 800 هزار نفر از این جمعیت را افراد زیر 50 سال تشکیل می دهند.

باقرزاده با بیان اینکه بر اساس همین آمار، پانزده درصد جمعیت بالای شش سال کشور بی‌سواد هستند، افزود: 20 درصد جمعیت غیر محصل کشور، با جمعیتی در حدود 11 میلیون نفر، تحصیلاتشان در حد ابتدایی است که با اهدافی که نظام تعریف کرده، سازگار نیست.

رئیس سازمان سوادآموزی کشور با تاکید بر اینکه جمعیت بیسواد و کم سواد موجب کندی جریان توسعه می‌شود، افزود: دو سوم تصادفات منجر به فوت در کشور مربوط به افراد بی‌سواد و کم‌سواد جامعه است.

وی با بیان اینکه پژوهش‌ها نشان می‌دهد، داشتن سواد در حد آموزش ابتدایی می‌تواند 9 درصد راندمان صرفه‌جویی آب را بهبود بخشد، ادامه داد: تأثیر سواد در توانمندسازی افراد، تقاضای جامعه هدف برای دریافت خدمات آموزشی و دیده شدن مسئله بی‌سوادی در بطن جامعه از موضوعات مهم آسیب‌شناسی در موضوع بی‌سوادی است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha