دبیرکل جمعیت هلال‌احمر ایران در مورد نیازهای این جمعیت که فدراسیون بین‌المللی می‌تواند آن را برطرف کند گفت: با وجود تحریم‌ها ما نمی‌توانیم تجهیزاتی مانند بالگردهای امدادی خریداری کنیم و امیدوارم این مشکل حل شود.

سلامت نیوز:دبیرکل جمعیت هلال‌احمر ایران در مورد نیازهای این جمعیت که فدراسیون بین‌المللی می‌تواند آن را برطرف کند گفت: با وجود تحریم‌ها ما نمی‌توانیم تجهیزاتی مانند بالگردهای امدادی خریداری کنیم و امیدوارم این مشکل حل شود.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از فارس، سیداحمد موسوی در نشست خبری مشترک با الحاج آمادو گوئیه‌ سی دبیر کل فدراسیون بین‌المللی جمعیت‌های صلیب سرخ و هلال‌احمر در مورد تأثیر تحریم‌ها بر هلال‌احمر ایران گفت: مطرح شدن موضوع تأثیر تحریم‌ها در این نشست خبری می‌تواند سرآغاز تعهد فدراسیون بین‌المللی برای در اولویت قرار دادن نیازهای هلال‌احمر ایران باشد.

وی ادامه داد: به علت تحریم‌های صورت گرفته در حوزه‌های مختلف مانند تهیه بالگرد با مشکل روبه‌رو هستیم چرا که اکثر بالگردهایی که ما اکنون در اختیار داریم بالگردهای ترابری هستند نه عملیاتی.

دبیر کل جمعیت هلال‌احمر ایران افزود: نیاز امروز ما بالگردهای امدادی و درمانی سبک است که بتواند به سرعت و در ارتفاعات مختلف به امدادرسانی بپردازد ضمن اینکه تعدادی از استانهای ما فاقد بالگرد هستند و از این نظر ما در مضیقه هستیم.

وی خاطرنشان کرد: بالگردهای عملیاتی در اختیار غربی‌هاست و ما برای تأمین آن مجبوریم از طریق شبکه‌های پیچیده ناسالم عمل کنیم که معمولاً به سرانجام نیز نمی‌رسد و امیدوارم مشکل تهیه بالگرد را فدراسیون بین‌المللی برای ما حل کند چرا که جغرافیای ما گسترده است و نیاز مبرمی به بالگرد برای امدادرسانی داریم تا زمان طلایی را از دست ندهیم.

موسوی با ابراز امیدواری به این موضوع که تعهد بین‌المللی سبب شود تا مشکل هلال‌احمر ایران در خرید بالگرد حل شود گفت: از فدراسیون بین‌المللی تشکر می‌کنیم که ما را در خرید برخی تجهیزات مانند خودرو و آمبولانس یاری کردند اما همچنان ما در زمینه‌های تجسس و امداد و نجات محدودیت‌هایی داریم که امیدواریم با عنایت فدراسیون بین‌المللی این مشکلات حل شود.

دبیر کل جمعیت هلال‌احمر ایران در مورد دستاورد مذاکرات گفت: همانطور که الحاج سی دبیر کل فدراسیون بین‌المللی گفت: با آمدن فرهادی به جمعیت هلال‌احمر و عضویت او در شورای حکام جایگاه ایران در این شورا به مراتب ارتقا یافته است.

وی ادامه داد: دبیر کل فدراسیون به خوبی اشاره کرد که وقتی کشورهای عضو شورا دچار تضارب آرا می‌شوند مرجع خود را فرهادی قرار می‌دهند و او این مشکل را در شورای حکام حل می‌کند.

موسوی در مورد تصدی سمت وزارت در کنار ریاست جمعیت برای فرهادی گفت: رؤسا حضور افتخاری دارند و بدون بهره شغلی کار می‌کنند و جایگاه آنها حاکمیتی است.

وی در زمینه توافقات انجام شده با فدراسیون بین‌المللی گفت: در زمینه آموزش و پرورش توانستیم نظر فدراسیون را مبنی بر تعیین ایران به عنوان مرکز آموزش بین‌المللی در منطقه جلب کنیم که این یک امتیاز برای ما به شمار می‌رود.

دبیر کل جمعیت هلال‌احمر ایران تأکید کرد: ایران در آموزش مدیریت بحران و توسعه منابع انسانی و تبادل دانش و تجربه پتانسیل لازم را برای کمک به فدراسیون جهانی دارد.

وی به توانایی ایران در موضوع توانبخشی و دارویی و تجهیزات پزشکی اشاره کرد و گفت: در این زمینه‌ها علاوه بر تجهیزات و اقلام ما توانایی صدور نیروی انسانی به کشورهای مختلف را داریم و تجربه ما در 32 مرکز بین‌المللی این موضوع را اثبات کرده است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha