چهارشنبه ۱۰ دی ۱۳۹۳ - ۱۵:۲۴
کد خبر: 133227

کمی برگ نعنای تازه لازم داریم. یک قاشق چای سبز خشک. یک تکه چوب دارچین. به اندازه ی دلخواه عسل و یک لیوان بزرگ تا بتوان از این نوشیدنی جادویی لذت برد.

سلامت نیوز: کمی برگ نعنای تازه لازم داریم. یک قاشق چای سبز خشک. یک تکه چوب دارچین. به اندازه ی دلخواه عسل و یک لیوان بزرگ تا بتوان از این نوشیدنی جادویی لذت برد.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسکانیوز، برای بسیاری، زمستان یک فصل سرد کسالت آور است که از انتهای آذر تا اولین نفس باد بهاری را در مبارزه ای نفس گیر با سرماخوردگی و انواع آنفولانزا می گذرانند. اما با ترکیب مناسبی از مواد طبیعی، از زیبایی های نفس گیر این فصل می توان لذت بیشتری برد.

برای درست کردن چای مراکشی، اول یک قوری بردارید. قوری های چینی برای درست کردن انواع چای از بقیه ی قوری ها بهترند. بعد کمی چای خشک سبز درون قوری بریزید. اگر چای خشک محلی خریده اید، ابتدا کمی آب سرد به آن اضافه کنید. بعد آب سرد را دور ریخته و سپس به آن آب جوش اضافه کنید. با اینکار چای طعم بهتری آزاد می کند. سپس یک چوب دارچین را تکه تکه کرده و درون قوری بیندازید. با خرد کردن چوب دارچین، با میزان یکسانی از دارچین طعم قوی تری خواهید داشت. برای دم کشیدن چای سبز، تا بیست دقیقه زمان نیاز است.

چای که دم کشید، یک لیوان بزرگ بردارید و کف لیوان یک یا دو قاشق عسل بریزید. حالا بقیه ی لیوان را از چایی که درست کرده اید پر کنید. دقت داشته باشید که بافت عسل در حرارت بالا از بین می رود و چای بعد از دم کشیدن، دمای کمتری از آب جوش دارد. پس حداکثر خاصیت عسل حفظ می شود. در آخر چند برگ نعنای تازه روی عسل بریزید و بعد، جوشانده را به آن اضافه کنید.

اما چرا نوشیدن این چای توصیه می شود؟

چای سبز، خاصیت ضد افسردگی دارد که برای روزهایی که هوا سردتر است و نور خورشید کمتر، بسیار مفید است. از طرفی خاصیت ضد عفونی کننده و تب بر هم دارد. نعنا، معرق است پس اگر هنوز سرما خورده هستید، نعنا به کاهش تب و بهتر شدن حالتان کمک می کند. دارچین، طبع گرمی دارد و درمانگر بسیار خوبی برای عفونت هاست. از طرف دیگر دارچین التیام بخش است و به بهبود سریع از بیماری ها کمک می کند. عسل هم که به خودی خود بهترین درمانگر سرماخوردگی است. این شهد فوق العاده، سیستم ایمنی بدن را بهبود می بخشد و برای تسکین گلودرد و التیام زخم به کار می رود.

برای پیشگیری از بیماری و یا بهبود سریع تر، علاوه بر نوشیدن این چای سعی کنید در فصل سرما بیشتر بخندید. روحیه خوبتان را حفظ کنید و از ترکیب رنگ های شاد در پوشش و محیط اطرافتان استفاده کنید. مثلا استفاده از طیف رنگ بنفش، از رنگ یاسی تا بنفش پررنگ می تواند حال بهتری به شما بدهد.

 

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha