دوشنبه ۲۲ دی ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۸
کد خبر: 134717

اگر به طور مکرر دچار عفونت ادراری می شوید، پزشک این مشکل را از نظر آناتومیک نیز بررسی خواهد کرد. برخی افراد به صورت مادرزادی در این زمینه مشکل دارند به طوری که ادرار به طور کامل دفع نمی شود یا این که به میزنای بر می گردد. این امر باعث عفونت می شود.

۱۵ واقعیت درباره عفونت مثانه

سلامت نیوز:اگر به طور مکرر دچار عفونت ادراری می شوید، پزشک این مشکل را از نظر آناتومیک نیز بررسی خواهد کرد. برخی افراد به صورت مادرزادی در این زمینه مشکل دارند به طوری که ادرار به طور کامل دفع نمی شود یا این که به میزنای بر می گردد. این امر باعث عفونت می شود.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از روزنامه خراسان، فخری خانم مدتی بود که دچار عفونت مثانه شده بود. پزشک گفته بود که علاوه بر بارداری، بعضی از انواع روش های پیشگیری از بارداری و حتی یائسگی می تواند در بروز عفونت مثانه نقش داشته باشد یا این عفونت را بدتر کند.

* به علت نبود استروژن در زنان یائسه، در لوله ادراری تغییراتی به وجود می آید و به عفونت مستعد می شود. به همین دلیل در زنان یائسه، عفونت لوله ادراری شایع تر است.

* بارداری، خطر عفونت لوله ادراری را افزایش می دهد زیرا هورمون استروژن بیشتری تولید می شود. این هورمون عضلات مثانه و میزنای را شل می کند. با شل شدن این عضله، احتمال بروز عفونت افزایش می یابد.

* استفاده از دیافراگم (دستگاه جلوگیری درون رحمی) خطر عفونت لوله ادراری را افزایش می دهد.

* دیابت و بیماری های دیگر که بر عملکرد سیستم ایمنی تأثیر می گذارد، خطر این نوع عفونت را افزایش می دهد.

* این عفونت در صورت درمان نشدن، می تواند آسیب دائمی به کلیه ها برساند.

* در زنان بارداری که دچار این عفونت می شوند، احتمال تولد نوزاد زودرس یا با وزن پایین افزایش می یابد.

* در صورت ابتلا به عفونت مثانه، از مصرف نوشیدنی هایی مانند آب میوه مرکبات، قهوه و نوشیدنی های حاوی قهوه بپرهیزید.

* مصرف آب زیاد ادرار را رقیق می کند و با دفع باکتری از بروز عفونت ادراری پیشگیری می کند.

* هر فردی باید بعد از دفع ادرار و مدفوع هنگام تمیز کردن، ابتدا قسمت جلو و سپس قسمت عقب را تمیز کند، تا از انتقال باکتری از رکتوم به میزنای پیشگیری شود.

* پس از نزدیکی، به دستشویی بروید تا در صورت ورود باکتری به میزنای، با تخلیه مثانه دفع شود.

* مصرف آب زغال اخته از بروز عفونت ادراری پیشگیری می کند. زغال اخته حاوی اسیدسولفوریک است که مانع از چسبیدن باکتری به دیواره مثانه می شود.

* زنانی که آب کمتری مصرف می کنند، با خطر عفونت لوله ادراری رو به رو هستند زیرا کمتر نیاز به ادرار کردن پیدا می کنند. این امر باعث می شود باکتری که به مثانه راه پیدا کرده است، فرصت تکثیر پیدا کند.

* استفاده از لباس زیر و شلوارهای تنگ با نگه داشتن حرارت، می تواند باعث عفونت لوله ادراری شود.

* اگر به طور مکرر دچار عفونت ادراری می شوید، پزشک این مشکل را از نظر آناتومیک نیز بررسی خواهد کرد. برخی افراد به صورت مادرزادی در این زمینه مشکل دارند به طوری که ادرار به طور کامل دفع نمی شود یا این که به میزنای بر می گردد. این امر باعث عفونت می شود.

* ادرار خود را نگه ندارید، به محض نیاز به دستشویی مراجعه کنید.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha