دکتر حسین کرمانپور ،مدیر اورژانس بیمارستان سینا طی نامه ای به شجونی نماینده مجلس با بیان اینکه :«ما از میان هر قومیت و گروه و فرقه ای باشیم، در مواجهه با دریافت ایراد ژنتیكی در میان یكی از بستگانمان، كه منجر به بیماری منگولیسم شود شانس برابری داریم.» افزود :«بیماران منگول در یك اتفاق ساده، محصول ژنتیكی خود را درست دریافت نكرده و در اثر این واقعه، انسان معصومی متولد می شود با درجه فكری و ذهنی كمتر و صورتی متفاوت تر اما صدالبته بی آزار، دوست داشتنی، با چشمانی مهربان و فطرتی پاك در تمام عمر.»

نامه یک پزشک به شجونی: از واژگان بیماری برای قیاس نادانی استفاده نکنید

سلامت نیوز:دکتر حسین کرمانپور ،مدیر اورژانس بیمارستان سینا طی نامه ای به شجونی نماینده مجلس با بیان اینکه :«ما از میان هر قومیت و گروه و فرقه ای باشیم،  در مواجهه با دریافت ایراد ژنتیكی در میان یكی از بستگانمان، كه منجر به بیماری منگولیسم شود شانس برابری داریم.» افزود :«بیماران منگول در یك اتفاق ساده، محصول ژنتیكی خود را درست دریافت نكرده و در اثر این واقعه، انسان معصومی متولد می شود با درجه فكری و ذهنی كمتر و صورتی متفاوت تر اما صدالبته بی آزار، دوست داشتنی، با چشمانی مهربان و فطرتی پاك در تمام عمر.»

جناب حجت الاسلام شجونی
با سلام و عرض ادب

بنده یك پزشكم و هر روز با بیماران زیادی روبرو می شوم، بیمارانی كه دردمندند و خانواده هایی كه به جهت بیماری عزیزشان مغموم اند.

من و امثال اینجانب از میان تمام متون دینی و اخلاقی و همچنین موعظه امثال حضرتعالی، یاد گرفته ایم كه بیماری را هدیه ای از جانب خدا دانسته و بر درمان و تحملش صبر پیشه كرده و شفا را هم به دستان پر مهر حضرت پروردگار مهر و لطف بسپاریم.

از میان بیماری های موجود، برخی با آنكه شناخته شده اند اما هنوز جوامع با آن درگیرند و ناخواسته در سال چند صدهزار به آن گرفتار می شوند و راه گریزی هم از آن نیست. شاید این هم مشیت الهی است كه عقل بشر در رسیدن به درمان برخی بیماری ها همچنان عاجز و ناتوان است.

بیماری های ژنتیكی از جمله بیماری هایی است كه در صورت گرفتاری، هیچ راه فرار و درمانی ندارد و چاره ای جز قبول آن و مدیریت یك عمر باقی نمی گذارد. این بیماری ها هم برای بیمار سخت است و هم برای خانواده های این عزیزان طاقت فرسا! برای آنها كه گرفتار نشده اند راه های فروانی است تا پیشگیری كنند اما برای آنكه گرفتار می شود چاره ای نمی ماند جز قبول عاشقانه و شكر عارفانه! كه از جانب دوست هر چه رسد نیكوست.

جناب آقای شجونی، خوشبختانه حضرتعالی هم روحانی درس دین خوانده اید و هم استادی كه قطعا شاگردانی هم می پرورانید. برای من جای بسی خوشوقتی است كه از سر دلسوزی و تخصصی كه دارم، به نكته ای كه اخیرا در برخی خبرگزاری ها از زبان شما ایراد و گسترانیده شده اشاره كرده و انتظار داشته باشم با كمك خود شما، تلاش كنیم دیگر هیچ سخنران یا نویسنده ای برای قیاس نادانی از آن بهره نجوید.

پر واضح است كه اشارت و نكته سنجی بنده از گفتار شما به هیچوجه جنبه سیاسی ندارد و قطعا اگر گوینده مطلب فردی از گروه اصلاح طلبان هم بود باز لحظه ای از این وظیفه عاقلانه دریغ نمی ورزیدم.

جناب شجونی عزیز! در مصاحبه با خبرگزاری برنا، در میان مصاحبه خود جمله زیر را فرموده اید:

مردم منگول و نادان نیستند که مجلس را به اصلاح طلبان بدهند.

ما از میان هر قومیت و گروه و فرقه ای باشیم، چه مردم دوستمان بدارند چه نادان و دشمن، چه پزشك باشیم و یا روحانی، چه ایرانی باشیم یا خارجی، چه دوست باشیم یا دشمن و چه شیعه باشیم یا سنی، مسئول باشیم یا كارمند معمولی و خواص باشیم یا عوام، در مواجهه با دریافت ایراد ژنتیكی در میان یكی از بستگانمان، كه منجر به بیماری منگولیسم شود شانس برابری داریم.

بیماران منگول در یك اتفاق ساده، محصول ژنتیكی خود را درست دریافت نكرده و در اثر این واقعه، انسان معصومی متولد می شود با درجه فكری و ذهنی كمتر و صورتی متفاوت تر اما صدالبته بی آزار، دوست داشتنی، با چشمانی مهربان و فطرتی پاك در تمام عمر.

در ایران امروز ما و در میان همان مردمی كه قرار است انتخاب اصلح كنند و مصداق سخنان شما برادر محترم شوند، كم نیستند پدران و مادران زجر كشیده ای كه قامتشان خمیده داشتن بیماری فرزند دلبندشان گردیده است.

لذا ضمن آنكه به عنوان یك انسان از صاحت حضرتعالی عذر جسارت می طلبم اما به عنوان یك شهروند عادی از آن استاد گرانمایه خواهشمندم ضمن عذرخواهی از تمام خانواده های گرفتار، آغازگر كمپینی شوید كه دیگر هیچ نویسنده، گوینده، فیلم ساز، سخنران و ساكن كوچه و بازاری به خود اجازه ندهد، از واژگان بیماری برای قیاس های نادانی و... بهره جوید.

والعاقبه للصادقین

8 بهمن ٩٣


نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha