شنبه ۱۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۱
کد خبر: 136973

یک متخصص بیماری‌های پوست و مو با بیان اینکه کم‌مویی ارثی قابل درمان نیست گفت: اگر این افراد در قسمت‌های دیگر بدن دارای مو باشند می‌توان عمل پیوند مو را برای آنها انجام داد در غیر اینصورت تا پایان عمر درگیر این مشکل خواهند بود.

سلامت نیوز:یک متخصص بیماری‌های پوست و مو با بیان اینکه کم‌مویی ارثی قابل درمان نیست گفت: اگر این افراد در قسمت‌های دیگر بدن دارای مو باشند می‌توان عمل پیوند مو را برای آنها انجام داد در غیر اینصورت تا پایان عمر درگیر این مشکل خواهند بود. 

دکتر سید حسن اعتمادزاده در گفت‌و‌گو با  آنا درباره کم‌مویی و یا فقدان مو ارثی در برخی افراد گفت: برخی افراد به صورت مادرزادی و ارثی دچار کم‌مویی هستند به گونه‌ای که در بدو تولد موهای ابرو و سر آنها بسیار کم است.مو در برخی از این افراد به مرور زمان کمی رشد می‌کند و فرد به کم‌مویی دچار می‌شود که البته باید توجه داشته باشند این کم‌مویی به هیچ عنوان قابل درمان نیست.

وی افزود: اما متاسفانه مو در برخی دیگر از این افراد رشد نمی‌کند و به صورت کُرک باقی می‌ماند که این افراد تا پایان عمر درگیر این مشکل خواهند بود.

این متخصص بیماری‌های پوست و مو در ادامه یادآور شد: البته والدین به محض مشاهده کم‌مویی در کودکانشان باید آنها را در اسرع وقت به مراکز تخصص دانشگاهی ارجاع دهند تا با انجام معاینات و آزمایشات لازم تشخیص داده شود که این کم مویی ارثی است یا خیر.

اعتمادزاده در پاسخ به این سوال خبرنگار خبرگزاری آنا مبنی براینکه‌ آیا پیوند و یا کاشت مو می‌تواند در این افراد کمک کننده باشد گفت: برای انجام پیوند نیاز است که فرد در قسمت پشت سر یا بدن خود دارای مو باشد که در زنان تنها می‌توان از موهای پشت سر و در مردان از موهای پشت سر و بدن استفاده کرد. اگر افراد در این قسمت‌ها دارای مو باشد به راحتی می‌تواند برای آنها عمل پیوند را انجام داد در غیر این صورت اگر فرد در این قسمت‌ةا نیز دچار کم مویی و یا فقدان مو باشد نمی‌تواند عمل پیوند را انجام داد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha