جمعه ۲۴ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۶
کد خبر: 138417

نتیجه تحقیقات بنیاد ملی خواب آمریکا نشان می دهد نیاز گروه های مختلف سنی به خواب با هم متفاوت است که باید متناسب با آن برنامه خواب را تنظیم کرد.

روزانه به چند ساعت خواب نیازمندیم؟

سلامت نیوز:نتیجه تحقیقات بنیاد ملی خواب آمریکا نشان می دهد نیاز گروه های مختلف سنی به خواب با هم متفاوت است که باید متناسب با آن برنامه خواب را تنظیم کرد.

به گزارش ایرنا از بی.بی.سی، محققان بنیاد ملی خواب آمریکا که یک موسسه خیریه در ایالت ویرجینای آمریکاست می گویند: میزان خواب مناسب برای افراد به سبک زندگی آنها بستگی دارد اما به طور کلی می توان اعداد زیر را پیشنهاد کرد:

- نوزاد (تا 3 ماه): در حالت ایده آل باید بین 14 تا 17 ساعت از هر شبانه روز را بخوابد، هرچند ممکن است 11 تا 13 ساعت هم کافی باشد. بهتر است خواب نوزاد بیش از 19 ساعت نشود.
- نوزاد (4 تا 11 ماه): میزان توصیه شده بین 12 تا 15 ساعت است. در کمترین حالت 10 ساعت. بعد از سه ماهگی، خواب به هیچ وجه نباید از 18 ساعت بیشتر شود.
- نوپا (تا 2 ساله): عدد پیشنهادی بین 11 تا 14 ساعت است، اما هر رقمی از 9 تا 16 ساعت قابل قبول است.
- پیش دبستانی (3 تا 5 سال): متخصصان معتقدند 10 تا 13 ساعت خواب برای این گروه سنی عالی است. کمتر از 8 یا بیشتر از 14 ساعت مناسب نیست.
- مدرسه رو (6 تا 13 سال): توصیه بنیاد خواب ملی آمریکا 9 تا 11 ساعت خواب در شبانه روز است. کمتر از 7 یا بیشتر از 12 ساعت خوب نیست.
- نوجوان (14 تا 17 سال): خواب مناسب برای این گروه 8 تا 10 ساعت است. کمتر از 7 و بیشتر از 11 ساعت توصیه نمی شود.
- جوان (18 تا 25 سال): برای این گروه 7 تا 9 ساعت خواب مناسب است. حد پایینی 6 و حد بالایی 11 ساعت پیشنهاد شده.
- بزرگ سال (26 تا 64 سال): مثل گروه قبلی.
- بازنشسته (65 سال به بالا): در این سن 7 یا 8 ساعت خواب در شبانه روز مناسب است. خواب نباید از 5 ساعت کمتر یا از 9 ساعت بیشتر شود.

بهتر بخوابیم
متخصصان بنیاد ملی خواب آمریکا برای بهبود کیفیت خواب هم توصیه هایی دارند. مهمترین این توصیه ها این است که خواب در اولویت باشد.
نکات دیگر این هاست:
- برنامه خواب ثابت داشته باشید، حتی آخر هفته ها
- قبل از خواب به کاری مشغول شوید که برای تان آرامش بخش باشد
- هر روز ورزش/نرمش کنید
- دما، صدا، و نور اتاق خواب را به اندازه مطلوب تان نگه دارید
- تشک و بالش راحت انتخاب کنید
- از خواب دزدها، مثل کافئین، بپرهیزید
- پیش از خواب وسایل الکترونیکی را خاموش کنید
عواملی مثل بی برنامگی، مصرف محرک های دیگر مثل قهوه و نوشیدنی های انرژی زا، و صد البته زنگ ساعت و نور خورشید، می توانند ساعت زیستی (یا همان سایت بیولوژیک) انسان را به هم بریزند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha