شنبه ۲۳ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۵:۴۷
کد خبر: 141872

با صدای زنگ تلفن همراهش از خواب بیدار می شود ولی به محض این که دستش را به سمت آن می برد تا زنگ تلفن را قطع کند، گوشی اش از روی میز می افتد. چند ثانیه ای تلاش می کند تا صدایش را نشنیده بگیرد، اما شدنی نیست. بالاخره با گفتن جمله «از همین الان معلوم است که تا شب باید چه بدبختی بکشیم» روزش را شروع می کند...

سلامت نیوز: با صدای زنگ تلفن همراهش از خواب بیدار می شود ولی به محض این که دستش را به سمت آن می برد تا زنگ تلفن را قطع کند، گوشی اش از روی میز می افتد. چند ثانیه ای تلاش می کند تا صدایش را نشنیده بگیرد، اما شدنی نیست. بالاخره با گفتن جمله «از همین الان معلوم است که تا شب باید چه بدبختی بکشیم» روزش را شروع می کند...


به گزارش سلامت نیوز به نقل از  روزنامه خراسان،بعضی افراد نه تنها به خاطر یک اتفاق ناراحت کننده کوچک نسبت به روزشان نا امید می شوند که همیشه نسبت به آینده زندگیشان نیز ناامید و بدبین هستند. البته باید قبول کنیم، وقتی اوضاع بر وفق مرادمان نیست حفظ نگرش مثبت به زندگی کار سختی است و خیلی از ما نمی توانیم بفهمیم که وقتی کارمان را از دست می دهیم، در زندگی زناشویی با مشکل مواجه می شویم یا فرزندمان دچار مشکلی می شود، چطور می توانیم رویکردی مثبت به زندگی داشته باشیم.

تحلیل آزمون

با این حال و اگر در آزمون روان سنجی پنج شنبه گذشته شرکت کرده باشید، می توانید میزان امیدواری و نگرش مثبت تان به آینده را بسنجید. به گزارش ایسنا، اگر نمره آزمون شما:

بین 12 تا 27 باشد: شما نسبت به آینده ناامید هستید و هیچ شانسی برای موفقیت خودتان در آینده قائل نیستید. به شما توصیه می شود که با مطالعه نکاتی که در ادامه مطلب مطرح می شود با نگرش مثبت به زندگی، شانس موفقیت تان را بیشتر کنید.

بین 28 تا 51 باشد: میزان امیدواری شما به آینده در حد متوسط است. با این حال شما هم می توانید با توصیه هایی که در ادامه مطرح می شود نگرش مثبت تان را تقویت کنید.

بین 52 تا 60 باشد: میزان نگرش مثبت شما به زندگی بالاست. شما با این اعتماد به نفس بالا به کمک یک برنامه ریزی مناسب، می توانید موفقیت خودتان را تضمین کنید.

نگاهی به پاسخ شرکت کنندگان
871 نفر از مخاطبان خانواده و مشاوره در آزمون « چقدر به سال آینده امیدوارید؟» شرکت کرده اند. با توجه به پاسخ شرکت کنندگان آزمون، 8 درصد نسبت به آینده ناامید، 84 تا حدودی امیدوار هستند و 8 درصد نگرش مثبت بالایی به آینده دارند. با این حال و اگر احساس می کنید که باید نگرش مثبت تری به آینده داشته باشید، پیشنهاد می کنیم توصیه های علیرضا عبدی، کارشناس ارشد روان شناسی بالینی را از دست ندهید.

نگرش مثبت به زندگی یک مهارت است

امیدواری و داشتن نگرش مثبت به زندگی از مهارت های مهمی است که می تواند ما را به کامیابی و شادکامی در زندگی برساند. نگرش مثبت در زندگی هنگامی که با خوش بینی و امیدواری در زندگی همراه باشد، می تواند با حذف اندیشه های منفی، شادابی و چالاکی را جایگزین خمودگی و افسردگی کند و راه را برای زندگی سالم و سازنده هموار می سازد. یکی از موثرترین راه های بهبود زندگی، آن است که باورها و اندیشه های مثبت و سازنده خودمان را بشناسیم و تقویت کنیم تا در راه رسیدن به رویاهامان گام برداریم.

خصوصیات آدم های منفی و مثبت

آدم های منفی که نگرش مثبتی به زندگی ندارند، 1- همیشه روی مشکلات تمرکز می کنند و در برابر راه حل مقاومت می ورزند، 2- اجازه می دهند که ترس و نگرانی آن ها را اداره کند، 3- به هیچ وجه به دیگران اعتماد نمی کنند، اما آدم های مثبت، 1- همیشه روی پیدا کردن راه حل تمرکز می کنند، 2- موانع را به فرصت و سختی ها را به درس هایی سازنده بدل می کنند، 3- به توانایی های خود در بهبود اوضاع و شرایط اعتماد دارند، 4- خوشبین هستند و باور دارند که اوضاع را همیشه می توان بهتر کرد، 5- به واسطه آگاهی و بینش در شخصیت خود تغییراتی مثبت به وجود می آورند.

فهرستی از خوبی های زندگی تان تهیه کنید

در قدم اول برای مثبت اندیشی نسبت به آینده باید برای همه چیزهایی که دارید مانند خانواده، کار، همسایه ها، وسیله حمل و نقل، تحصیلات، نور خورشید، غذا و سلامتی تان خدا را شکر کنید. حتی اگر فقط بعضی از این ها یا مقدار کمی از آن ها را داشته باشید، برای همان مقدار هم باید قدردان باشید تا بتوانید نگرش مثبت تان برای تلاش بیشتر در زندگی را حفظ کنید. درکنار قدردانی کلی، نعمت ها و فواید شخصی زندگی تان را ببینید. این ها می تواند چیزهایی مثل داشتن ذهنی باز، روابط اجتماعی مناسب با دیگران، داشتن وقت هایی برای استراحت، خانواده و دوستان قابل اعتماد، سرگرمی های مختلف و چیزهای زیاد دیگری باشد که فقط زمانی که از شما گرفته شود، متوجه آن ها خواهید شد. حتی می توانید فهرستی از آن ها تهیه کنید و هر زمان که چیز دیگری به ذهن تان رسید به آن فهرست اضافه کنید. بعد زمانی که احساس ناراحتی داشتید، فهرست تان را مرور کنید و همه چیزهای خوب زندگی را به خودتان یادآور شوید.

به طبیعت بروید

یک صندلی راحت در یکی از مناظر طبیعی پیدا کنید و لحظاتی همان جا بنشینید. این منظره می تواند یک پارک شهری کوچک کنار محل کارتان، انبوه درختان در محله یا جاده ای زیبا در تعطیلات آخر هفته باشد. مناظر طبیعی استرس و فشار فکری شما را می گیرند و به آرامش بیشتر شما کمک می کنند.

لبخند بزنید

هر زمان احساس کردید ناراحتید، جلوی آینه بروید و لبخند بزنید. لبخند زدن قدرتی فوق العاده دارد. وقتی به اطرافیان تان لبخند می زنید، احتمال این که آن ها هم در جواب به شما لبخند بزنند بسیار زیاد است و همین مسئله روحیه هر دو شما را بهتر و دوستی بین تان را نیز قوی تر می کند. حتی وقتی مریض، عصبانی یا ناراحت هستید، سعی کنید وقتی دیگران به شما نگاه می کنند باز لبخند بزنید.

مثبت اندیشی کلید طول عمر است

متخصصان سلامت می گویند که نگرش مثبت به زندگی، می تواند به تقویت سیستم ایمنی و افزایش طول عمر کمک کند. به گزارش ایسنا، متخصصان دانشگاه کوئینزلند استرلیا معتقدند افراد مسنی که روی خاطرات و موضوعات مثبت تمرکز دارند نسبت به دیگر همسالان خود از سیستم ایمنی قوی تری برخوردار هستند. دکتر «الیس کالوکرینوس» یکی از متخصصان این مطالعات می گوید: بررسی ها حاکی از آن است که تمرکز روی مسائل مثبت، ممکن است به افراد مسن کمک کند از روند تحلیل رفتن سلامت خود جلوگیری کنند. در این بررسی، مجموعه ای از تصاویر مثبت و منفی به افراد شرکت کننده در این مطالعه نشان داده شد. سپس از آنان درخواست شده، تا اطلاعات موجود در این تصاویر را بازگو کنند.

متخصصان دریافتند افرادی که بیشتر تصاویر مثبت را به یاد می آورند، نسبت به افرادی که بیشتر تصاویر منفی را به یاد داشتند از سیستم ایمنی قوی تری برخوردار بودند. همچنین به گفته این متخصصان، افرادی که روی نکات مثبت زندگی تمرکز دارند راحت تر می توانند با موقعیت های استرس زا مقابله و خود را در برابر بیماری های قلبی و سرطان مصون کنند.


برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha