جمعه ۷ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۹
کد خبر: 142758

سلامت نیوز: کودکان دارای والدین سیگاری بیش از کودکان دیگر در معرض خطر ابتلا به بیماری های قلبی پیشرفته در بزرگسالی هستند.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از مهر، محققان اذعان داشتند اگر والدین می خواهند فرزندانشان دارای بهترین نوع سلامت قلبی-عروقی در بزرگسالی باشند نباید سیگار بکشند.

در این تحقیق محققان «انجمن قلب آمریکا»، شرکت کنندگان در مطالعه «خطر بیماری قلبی-عروقی در جوانان فنلاندی» را مورد بررسی قرار دادند. این افراد شامل کودکانی بودند که در سال ۱۹۸۰ و ۱۹۸۳ در معرض سیگار کشیدن والدین شان قرار گرفته بودند. آنها داده های فراصوتی شریانی آنها را در بزرگسالی در سال ۲۰۰۱ و ۲۰۰۷ جمع آوری کردند.

در سال ۲۰۱۴، محققان سطح کاتینین خون بزرگسالی این شرکت کنندگان را از نمونه های جمع آوری شده و منجمد شده در سال ۱۹۸۰ اندازه گیری کردند. «کاتینین» نشانگر زیستی غیرفعال قرارگیری در معرض دود سیگار است.

درصد کودکان فاقد سطح کاتینین قابل تشخیص در بین خانوارهایی بیشتر بود که هیچ یک از والدین سیگار نمی کشیدند (۸۴ درصد)، در خانوارهایی که یکی از والدین سیگاری بودند کمی کاهش یافت (۶۲ درصد)، و در بین خانوارهای دارای هر دو والدین سیگاری به پایین ترین حد رسید (۴۳ درصد).

بدون توجه به سایر فاکتورها، احتمال خطر پیشرفت پلاکت های شاهرگی در دوران بزرگسالی در کودکانی که یکی از والدین یا هردوی آنها سیگاری هستند دوبرابر بالاتر از کودکانی است که هیچ یک از والدین شان سیگاری نیستند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha