دولت تایوان با جمع آوری محصولات غذایی ممنوعه که از مناطق اطراف نیروگاه هسته ای فوکوشیما وارد این کشور شدند، اعلام کرد این موضوع را بررسی خواهد کرد.

سلامت نیوز: دولت تایوان با جمع آوری محصولات غذایی ممنوعه که از مناطق اطراف نیروگاه هسته ای فوکوشیما وارد این کشور شدند، اعلام کرد این موضوع را بررسی خواهد کرد.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایرنا، «چیانگ بین هوانگ» وزیر بهداشت تایوان اعلام کرد، مقامات سلامت این کشور در حال تحقیق و بررسی درباره چگونگی واردات محصولات غذایی ممنوع شده از مناطق آلوده اطراف نیروگاه آسیب دیده فوکوشیما به تایوان هستند.

وی با بیان اینکه این مواد غذایی با برچسب های جعلی روانه بازار تایوان شده اند، عنوان کرد که تغییر برچسب ها ممکن است در ژاپن صورت گرفته باشد.
درپی وقوع زلزله و سونامی سال 2011 ژاپن که موجب آسیب دیدن بخش هایی از نیروگاه هسته ای فوکوشیما و نشت مواد رادیو اکتیو به دریا شد، دولت تایوان واردات مواد غذایی از مناطق آلوده به این کشور را ممنوع اعلام کرد.
این مناطق شامل استان های فوکوشیما، ایباراکی، توچیگی، گونما و چیبا در ژاپن می باشد.
خبرگزاری رسمی چین (شینهوا) گزارش داد، 300 نوع محصول غذایی اخیرا از مناطق ممنوع شده ژاپن به تایوان وارد شده که بر روی آنها برچسب جعلی به زبان چینی وجود داشته است.
بنابراین گزارش،این موضوع موجب خشم و عصبانیت مردم تایوان شده و به دنبال آن مقامات این کشور دستور دادند این محصولات شامل چای، پاستا و کلوچه و آبنبات از فروشگاه های مواد غذایی جمع آوری شوند.
«چیانگ یو می» رئیس سازمان غذا و داروی تایوان اعلام کرد؛ هنوز مشخص نیست واردکنندگان این مواد غذایی ناآگاهانه این مواد را با برچسب جعلی وارد کرده و یا عمدا به چنین کاری اقدام کرده اند.
طبق قانون تایوان، همه محصولات غذایی وارداتی از ژاپن باید برچسب هایی به زبان چینی داشته باشند که بر روی آنها مبدا تولید و ارسال آنها نوشته شده باشد.
شینهوا گزارش داد؛ برچسب هایی که بر روی مواد غذایی جمع آوری شده در تایوان قرار داشت، به دروغ مبدا تولید آن را شهرهای توکیو، اوزاکا، کوبه، اوکویاما و دیگر مناطق دور از فوکوشیما عنوان کرده بود.
بسیاری از رسانه های تایوان، سازمان دارو و غذای این کشور را متهم کردند که از واردات این محصولات غذایی ممنوعه با برچسب های جعلی اطلاع داشته و اقدامی صورت نداده است.
مقامات تایوان بارها اعلام کردند که به دلیل فشارهای توکیو به دنبال رفع ممنوعیت واردات مواد غذایی از ژاپن هستند.
حادثه زلزله و سونامی پس از آن در سال 2011 میلادی به یکی از راکتور های نیروگاه هسته ای فوکوشیما آسیب جدی زد که در نتیجه آن مواد رادیواکتیو به دریا نشت کرد. میزان نشت مواد رادیواکتیو به دریا به حدی بود که آبزیان سواحل آمریکا نیز آلوده شدند.
نشت مواد رادیواکتیو همچنین به آلودگی محصولات غذایی ژاپن به ویژه سبزیجات مانند کلم بروکلی، اسفناج و گل کلم و غذاهای دریایی شد و صادرات آنها به کشورهای همسایه متوقف گردید.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha