وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ضمن تاکید بر لزوم همکاری‌های بین بخشی جهت پیشگیری از بیماری‌های غیرواگیر، برخی از دستاوردهای دولت یازدهم در حوزه سلامت را تشریح کرد.

سلامت نیوزوزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ضمن تاکید بر لزوم همکاری‌های بین بخشی جهت پیشگیری از بیماری‌های غیرواگیر، برخی از دستاوردهای دولت یازدهم در حوزه سلامت را تشریح کرد

به گزارش سلامت نیوز به نقل  از ایسنا ، دکتر سید حسن هاشمی در مراسم افتتاحیه نشست مولفه‌های اجتماعی موثر در سلامت یکی از آرمان‌های انقلاب اسلامی ایران را توجه به عدالت و رسیدگی به روستاها و مناطق محروم در جهت کاهش شکاف عمیق میان شهر و روستا عنوان کرد و گفت: گسترش شبکه‌های بهداشتی در کشور به ویژه در شهرهای محروم و روستاها به صورت حیرت‌آوری موجب توسعه این مناطق در حوزه‌های بهداشتی، آموزشی و... شده است و این موضوع موجب شد که بسیاری از شاخصه‌های توسعه انسانی مانند مرگ و میر نوزادان و مادران به مناطق شهری نزدیک شود و شکاف بین شهر و روستا کاهش یابد.

وی با اشاره به نقش دولت یازدهم در حوزه سلامت افزود: نابرابری در حوزه درمانی که همواره یکی از دغدغه‌های مهم مردم و به ویژه اقشار آسیب‌پذیر ما بوده، کاهش یافته است. دولت یازدهم و شخص رییس جمهور، ارتقای سلامت مردم و افزایش نقش دولت در پرداختی‌های مردم را اولویت خود قرار داده است.

تکمیل شبکه بهداشت و درمان در تمامی شهرهای کمتر از 50 هزار نفر

وزیر بهداشت در تشریح برخی دستاوردهای دولت یازدهم در حوزه سلامت نیز اظهار کرد: پیوستن 8 میلیون نفر از مردم فاقد بیمه تکمیل پوشش همگانی بیمه را در کشور موجب شد و در حال حاضر همه شهروندان ایرانی تحت پوشش یکی از سه سازمان بیمه‌گر هستند. کاهش 10 درصدی پرداختی‌های مردم نیز یکی دیگر از دستاوردهای ما بوده که امیدواریم کاهش 30 درصدی آن را شاهد باشیم.
هاشمی دسترسی 97 درصدی به دارو را از دیگر دستاوردهای دولت دانست و ادامه داد: پرداختی در بخش بستری به کمتر از 6 درصد هزینه‌ها در حدود 570 بیمارستان دولتی رسیده است. همچنین دسترسی به داروهای بیماران صعب‌العلاج بهبود یافته است. هم‌اکنون شبکه بهداشت و درمان در تمامی شهرهای کمتر از 50 هزار نفر تکمیل شده است و همچنین جلوگیری از بیماری‌های غیرواگیر مورد توجه بوده است.

پیاده‌سازی پیوست سلامت یک وظیفه ملی است

وی با اشاره به موضوع FBH (مولفه های اجتماعی موثر بر سلامت) گفت: آنچه که با عنوان FBH مطرح می‌شود و 70 درصد مشکلات حوزه سلامت را تشکیل می‌دهد، مجموع عواملی است که از خارج حوزه سلامت بر این حوزه تاثیرگذار است و همکاری‌های بین بخشی را می‌طلبد.

وی بااشاره به اقدامات موثر انجام شده بین بخشی به ویژه در ماه‌های اخیر همانند اخذ قرارداد میان وزارت بهداشت و وزارت آموزش و پرورش و یا انعقاد تفاهم‌نامه با سازمان محیط زیست، وزارت ورزش و جوانان و شهرداری‌ها و ... ادامه داد: همه این موارد نشان می‌دهد که پیاده‌سازی پیوست سلامت نه تنها امکانپذیر بلکه یک وظیفه ملی است.

وزیر بهداشت همچنین اظهار کرد: مولفه‌های اجتماعی سلامت یک پیامد چند وجهی است و برای اجرای برنامه‌های اجتماعی، همه نهادها باید راهبرد سلامت را سرلوحه خود قرار دهند. عدالت در سلامت با حمایت همه دولت‌ها و همه نهادها امکان‌پذیر است.

هاشمی در پایان ابراز امیدواری کرد: امیدوارم این اجلاس منجر به ایجاد و تقویت راهبردهایی هدفمند در اجرای ملی و منطقه‌ای جهت بهبود زندگی، ایجاد عدالت بر سلامت و... شود. 

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha