در پی انتشار خبری با عنوان «اخراج دخترک دانش آموز از مدرسه به خاطر پیوند کلیه» ، مسوولان آموزش و پرورش کهریزک تصمیم گرفتند تا به منزل دخترک یاد شده معلم خصوصی بفرستند.

سلامت نیوز: در پی انتشار خبری با عنوان «اخراج دخترک دانش آموز از مدرسه به خاطر پیوند کلیه»، مسوولان آموزش و پرورش کهریزک تصمیم گرفتند تا به منزل دخترک یاد شده معلم خصوصی بفرستند.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایرنا ، روز چهارشنبه - دوم اردیبهشت - خبری به نقل از عضو هیات امنای انجمن بیماران کلیوی کشور مبنی بر اخراج ناباورانه و غیرقانونی یک کودک پیوند کلیه از مدرسه در خروجی ایرنا منتشر شد .

بر اساس این گزارش ، این کودک که شکیلا رخشانی نام دارد پس از تحمل دو سال درد و رنج دیالیز به تازگی با حمایت انجمن بیماران کلیوی ، پیوند کلیه شده و به رغم اینکه پزشک معالج وی اعلام کرده که دوران نقاهت شکیلا تمام شده است و این دانش آموز برای ادامه زندگی معمولی هیچ مشکلی ندارد، مدرسه از پذیرفتن شکیلا ی 9 ساله در کلاس اول دبستان سرباز زد.

زهرا سیرزایی ، مادر شکیلا اظهار داشت : پنجشنبه گذشته مسوولان آموزش و پرورش اعلام کردند که برای دخترم معلم می فرستند تا در منزل به وی درس بدهد.

وی همچنین در عین حال اظهار امیدواری کرد که خانم معلم حتما به منزل آنها برای تدریس بیاید .چون پیش تر نیز معلم مدرسه و نیز معلم نهضت سواد آموزی به منزل آنها آمده بود اما بعد از چند جلسه هیچ کدام به دلایلی حاضر نشدند تا آموزش شکیلا را ادامه دهند.

مادر کودک مزبور گفت : شکیلا روز 23 دی ماه سال گذشته (93) تحت عمل پیوند کلیه قرار گرفت اما به رغم این عمل جراحی ، حتی تا روز آخر هم به مدرسه می رفت ولی پس از آن که عمل جراحی انجام داد در دوران نقاهت به سر می برد.

وی تاکید کرد که شکیلا در زمان حاضر سالم است و هیچ مشکلی ندارد.

سیرزایی امیدوار است که مسوولان آموزش و پرورش کهریزک سر قول خود بمانند و شکیلا را که به دلیل بیماری ، دو سال از مدرسه محروم بوده است ، کمک کنند.

البته وی به یکی از علل نیامدن معلم به منزل آنها هم اشاره کرد و گفت : خانم معلم از بوی ماده ضد عفونی ناراحت می شد.

نامبرده همچنین گفت : یک بار هم که شکیلا را به مدرسه برده بودم از ماسکی که شکیلا بر صورت خود گذاشته بود، ایراد گرفتند.

براساس اعلام انجمن حمایت از بیماران کلیوی در زمان حاضر 24 هزار بیمار دیالیزی و بیش از 33 هزار بیمار پیوند کلیه در کشور به سر می برند. ضمن اینکه هر سال شاهد افزایش 12 تا 17 درصدی افرادی هستیم که به دیالیز مبتلا و یا دچار مسایل حاد کلیه می شوند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha