آلودگی هوا از معضلات شهرهای بزرگ كشور است و امروزه به خوبی ثابت شده كه تهدید كننده‌ای جدی برای سلامت به شمار می‌رود.

دكترعلی اصغر فرشاد در آستانه روز هوای پاك( 29 دی ماه ) در گفت‌و‌گو با  ایسنا با تاكید بر ضرورت اتخاذ راه حلی مناسب برای رفع مشكل آلودگی هوا به جای ایجاد محدودیت‌ برای تردد شهروندان گفت: توصیه شهروندان به عدم خروج‌ خودروها كمكی به حل مشكل آلودگی هوا نمی‌كند.

وی، با اشاره به مطالعات جهانی و كشوری در خصوص گازسوز شدن خودروها گفت: در این راستا باید محیط‌های حمایتی لازم با ایجاد پایگاه‌های مناسب برای گازسوز شدن خودروها فراهم شود.

مدیر گروه بهداشت حرفه‌ای دانشگاه علوم پزشكی ایران، با تاكید بر گسترش سیستم حمل و نقل شهری با میزان آلایندگی كمتر نظیر مترو افزود: خطوط ریلی شهر تهران با قدرت بالای جابه‌جایی نیازمند حمایت‌های بیشتر از سوی مسوولان است.

فرشاد با اشاره به سیاست‌ محله محوری شهرداری تهران اجرای آن را عاملی در جهت كاهش سفرهای داخل شهری برشمرد و به ایسنا گفت: نخستین خطر افزایش میزان آلاینده‌های هوا اعم از CO، SO2، NOx و گرد وغبار، كاهش اكسیژن موجود در هوا و بروز كم خونی است.

وی، با بیان این كه جذب هیدروكربن‌های حرارتی،‌ بنزن و ازن در بروز سرطان كبد، عوارض قلبی و عروقی موثر است، افزود: به عبارت دیگر با آلودگی هوا شمار فراوانی از بیماری‌ها را به مردم هدیه می‌دهیم.

دكتر فرشاد در پایان یادآورشد: كمبود اكسیژن در هوا باعث كاهش رشد مغزی و اختلال هوش هم می‌شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha