دوشنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۶:۰۶
کد خبر: 146624

یک جراح کلیه و مجاری ادراری با تاکید بر اینکه تمامی بیماران مبتلا به بی اختیاری ادراری نیاز به جراحی ندارند، بر لزوم مراجعه به متخصص اورولوژی پیش از انجام جراحی بی اختیاری ادراری تاکید کرد و گفت: 80 تا 90 درصد بی اختیاری های ادراری با درمان های دارویی و غیر جراحی بهبود پیدا می کنندَ.

سلامت نیوز:یک جراح کلیه و مجاری ادراری با تاکید بر اینکه تمامی بیماران مبتلا به بی اختیاری ادراری نیاز به جراحی ندارند، بر لزوم مراجعه به متخصص اورولوژی پیش از انجام جراحی بی اختیاری ادراری تاکید کرد و گفت: 80 تا 90 درصد بی اختیاری های ادراری با درمان های دارویی و غیر جراحی بهبود پیدا می کنندَ.

 به گزارش سلامت نیوز به نقل از روزنامه آفرینش، دکتر سیمین وحیدی با بیان اینکه بی اختیاری ادرای یکی از معضلات شایع زنان بالای 50 سال است، اظهار کرد: اغلب پیش از ارزیابی دقیق کارکرد مثانه این بیماران تحت جراحی قرار می گیرند که اشتباه است.

    وی تصریح کرد: بیمارانی که عامل اصلی بی اختیاری ادراری آنها اختلال کارکرد مثانه است، گاهی اوقات تنها نیاز به درمان دارویی در جهت تخلیه بهتر مثانه دارند، زیرا جراحی نه تنها سبب بهبود بیمار نمی شود بلکه با ایجاد عامل انسدادی جدید بیماری را به مراتب سخت و شدیدتر می کند و امکانات آسیب به کلیه را نیز در آینده فراهم می کند.

    این جراح کلیه و مجاری ادراری با اشاره به اینکه اختلال کارکرد مثانه گاهی اوقات می تواند به علت ضعف عضلات مثانه نیز باشد، گفت: این مشکل منجر به تشدید بی اختیاری ادراری و آسیب جدی به کلیه در آینده می‌شود که برای تشخیص قطعی آن می توان از تست نوار مثانه استفاده کرد.

    انجام مشاوره با متخصص اورولوژی پیش از تصمیم به جراحی ضرورری است

    وحیدی مراجعه به یک متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری عدم کنترل ادرارو مشاوره با وی را پیش از انجام جراحی در تمامی بیماران بی اختیاری ادراری ضروری دانست و افزود: بیماران پیش از مراجعه به متخصص اورولوژی باید یک تست ادرار و سونوگرافی کلیه و مثانه پر و خالی انجام داده و آن را برای پزشک خود ببرند.

    یبوست عامل مهم در ایجاد بی اختیاری ادراری

    وی با تاکید بر اینکه 80 تا 90 درصد بی اختیاری های ادراری با درمان دارویی و درمان های غیر جراحی بهبود پیدا می کنند، در گفت: یبوست خود عاملی برای ایجاد اختلال کارکرد مثانه است و به همین دلیل رفع یبوست و درمان عفونت ادراری قدم اولیه درمانی است. این جراح کلیه و مجاری ادراری در پایان خاطر نشان کرد: در صورت انجام جراحی در بیمارانی که پیش از آن تابحال جراحی نشده اند، احتمال تشدید انسداد مجرای خروجی ادراری، افزایش فشار داخل مثانه و آسیب به کلیه ها وجود دارد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha