رییس مرکز مطالعات راهبردی وزارت ورزش و جوانان گفت: با توجه به آنکه مطالعات ما نشان داده است که جوانان به گذران اوقات فراغت خود در کنار خانواده تمایل دارند لازم است والدین فعالیت‌هایی را تدارک ببینند تا جوانان بتوانند در کنار خانواده اوقات فراغت خود را بگذرانند.

سلامت نیوز:رییس مرکز مطالعات راهبردی وزارت ورزش و جوانان گفت: با توجه به آنکه مطالعات ما نشان داده است که جوانان به گذران اوقات فراغت خود در کنار خانواده تمایل دارند لازم است والدین فعالیت‌هایی را تدارک ببینند تا جوانان بتوانند در کنار خانواده اوقات فراغت خود را بگذرانند.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا، محمدتقی حسن‌زادهافزود: در حال حاضر خانواده‌ها تلاش نمی‌کنند که فرزندان اوقات فراغت را به همراه خانواده بگذرانند این در حالیست که جوانان ایرانی به طور میانگین هفته‌ای 24 ساعت اوقات فراغت دارند.


وی با بیان اینکه عوامل مستقیم و غیرمستقیم در گذران اوقات فراغت نقش دارند، اظهار کرد: عوامل اقتصادی و فرهنگی جزو عوامل غیرمستقیم هستند و فرد و خانواده جزو عوامل مستقیم محسوب می‌شوند. از جمله مواردی که موجب می‌شود جوانان اوقات فراغت خود را به خوبی سپری نکنند محدودیت در دسترسی به امکانات است از سوی دیگر خانواده‌ها نیز برای گذران اوقات فراغت به صورت خانوادگی تلاش لازم را نمی‌کنند.


رییس مرکز مطالعات راهبردی وزارت ورزش و جوانان تصریح کرد: طبق مطالعات انجام شده شده و بررسی صاحبنظران اوقات فراغت دو بعد فردی و اجتماعی دارد. لازم است فرد اوقات فراغت و کارکردهای آن را بشناسد و باید فرد برای گذران آن برنامه‌ریزی کند حتی اگر دولت و حاکمیت برنامه‌های فراغتی را تنظیم کنند اگر خود فرد قصد گذراندن اوقات فراغت را نداشته باشد، برنامه‌ریزی‌های انجام شده کارکرد واقعی خود را پیدا نمی‌کنند پس در حوزه اوقات فراغت همه ظرفیت‌ها باید با هم هماهنگ شوند.
مدیریت واحد در حوزه اوقات فراغت اشتباه استحسن‌زاده تاکید کرد: تا زمانی که سیاست‌های واحد با رویکرد مشخص و کاربردی به حوزه اوقات فراغت تدوین نکنیم، نمی‌توانیم عملکرد مطلوبی در این زمینه داشته باشیم بنابراین برنامه‌ها باید یکپارچه شوند البته مهم‌ترین عامل در گذران اوقات فراغت خود فرد و در درجه بعد خانواده است.
وی افزود: اوقات فراغت دارای ابعاد فرهنگی و اجتماعی نیز هست باید برای برنامه‌ریزی در این حوزه به تفاوت‌های جنسیتی و گروه‌های سنی توجه شود.
حسن‌زاده در پایان گفت: نباید برای اوقات فراغت برنامه‌ریزی و مدیریت واحد انجام دهیم چراکه اوقات فراغت مخاطبان مختلفی از فرهنگی و قومیت‌های مختلف دارد. بنابراین هر حوزه‌ای باید برای اوقات فراغت گروه هدف خود برنامه‌ریزی کند و این کار باید هدفمند انجام شود و نباید یک نهاد این موضوع را در کشور به گونه‌ای واحد فرماندهی کند و مدیریت واحد در این اشتباه است.


برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha