دکتر اسماعيل ابراهيمي تکام جاني همزمان با برگزاري همايش در گفت وگو با ايسنا گفت: چنانچه بياختياري ادراري رها شده، کهنه و مزمن شود درمان آن بسيار مشکل خواهد بود در حالي که اگر زود به آن پرداخته شده، علل و عوامل آن شناخته شده و تشخيص مناسب و زودرس داده شود قطعاً درمان آن نيز بسيار سريع اتفاق خواهد افتاد.
رئيس انجمن فيزيوتراپي با اشاره به اين که اغلب متخصصان زنان، خانم هستند اين گروه از درمانگران را اولين گروهي که زنان مبتلا ميتواند به آنها مراجعه كنند دانست و ادامه داد: در مرحله دوم اورولوژيستها ميتوانند مورد مراجعه قرار گيرند.
وي افزود: فيزيوتراپيستها نيز ميتوانند در تشخيص و شناسايي اختلات عصبي عضلاني، ضعفها و اسپاسمها و اختلالات کف لگن و ناحيه کمري لگني، موثر واقع شوند.
ابراهيمي، همچنين به همکاران خود اعم از فيزيوتراپيستها و پزشکان توصيه کرد تا اين بيماري بيش از پيش به صورت چند تخصصي مورد بررسي قرار گيرد.
وي، ارتقاي سلامت زنان را هدف برگزاري اين سمينار دانست و گفت: در اين راستا موضوع بياختياري ادراري که از دغدغههاي خاطر جامعه پزشکي است، مورد بحث قرار ميگيرد.
ابراهيمي با بيان اينکه در مبتلايان به اين اختلال، عضلات کف لگن از حفظ و نگهداري ادرار ناتوان هستند؛ افزود: لذا مبتلايان مدام در اضطرار هستند و از بيم آنکه مبادا در مکاني دچار مشکل شوند خود را منزوي ميكنند.
وي، ارتباط بي اختياري ادراري با مشکلات ديگري چون کمر درد و اختلالات تنفسي را نيز يکي ديگراز انگيزههاي انتخاب اين موضوع در راستاي ارتقاي سلامت زنان عنوان کرد.
اين سمينار يک روزه به همت جهاد دانشگاهي واحد علوم پزشکي ايران و انجمن فيزيوتراپي ايران و با حمايت بخش خصوصي 15 اسفند ماه در سالن اجتماعات بيمارستان آتيه برگزارشد که در آن موضوعاتي چون شيوع، عوامل خطرساز، ارزيابي، تشخيص، رفتار درماني و تمرين درماني در بي اختياري ادراري و نيز درمانهاي فيزيوتراپي،غير جراحي و جراحي آن در قالب سخنراني و ميزگرد مورد بحث قرار گرفت.