سازمان مواد غذایی و دارویی آمریکا (اف دی ای) یک داروی تقویت کننده میل جنسی برای زنان که به "وایاگرای زنان" شهرت یافته را تایید کرده است.

وایاگرای زنانه تایید شد

سلامت نیوز: سازمان مواد غذایی و دارویی آمریکا (اف دی ای) یک داروی تقویت کننده میل جنسی برای زنان که به "وایاگرای زنان" شهرت یافته را تایید کرده است.
فلی‌بَنسرین (Flibanserin)، که توسط شرکت داروسازی اسپراوت تولید شده، اخیرا در نشست کمیته مشاوران اف دی ای تایید شده بود.

این قرص برای کمک به زنان نزدیک به دوره یائسگی جهت بازیافتن میل جنسی طراحی شده است و با تقویت بعضی ترکیبات شیمیایی مغز کار می کند.
قبلا از این دارو به خاطر تاثیر کم انتقاد شده است.

نمونه هایی از این قرص که تحت نام "Addyi" بازاریابی خواهد شد قبلا از گرفتن تاییدیه بازمانده بود.

سازمان مواد غذایی و دارویی آمریکا قبلا دو بار آنها را به دلیل بی تاثیر بودن و عوارض جانبی مثل سرگیجه، تهوع و از دست رفتن موقت هوشیاری (faint) رد کرده بود.

زنانی که آن را مصرف می کردند گزارش دادند که تعداد آمیزش‌های رضایت بخش جنسی آنها طی یک تا دو ماه، تنها یک بار افزایش یافته است - نتیجه ای که کارشناسان "ضعیف" خواندند.

این دارو را اصلا شرکت آلمانی بورینگر اینگلهایم تولید کرده بود. اسپراوت دارو را پس از رد آن توسط اف دی ای از این شرکت خرید.
در نشست روز ۴ ژوئن هیات کارشناسی اف دی ای آمده بود که کاربرد این دارو درمان "اختلال کمبود میل جنسی" (hypoactive sexual desire disorder) در دوران ماقبل یائسگی است.

زنانی که این دارو برای آنها تجویز می شود باید آن را هر شب مصرف کنند.اما ابتدا پزشک باید تشخیص دهد که آیا مراجعه کننده از اختلال کمبود میل جنسی که باعث اضطراب می شود رنج می برد یا نه. این اولین دارو برای چنین اختلالی است که وارد بازار می شود.

اسپراوت فقط ۲۵ کارمند دارد. قبلا شرکت های بزرگی مثل پیفایزر، بیر و پروکتور اند گمبل جملگی در زمینه درمان اختلال میل جنسی زنان تحقیق کرده اما طرح ها برای ادامه آن را کنار گذاشته اند.

سیندی وایتهد مدیر اسپراوت به خبرگزاری آسوشیتدپرس گفت که شرکت او دارو را به دقت آگهی خواهد کرد. او گفت:‌ "ما هرگز نمی خواهیم بیماری که از آن فایده نخواهد برد دارو را مصرف کند و به همه بگوید بی فایده است."


گروه "امتیاز را برابر کنید" از تلاش اسپراوت برای گرفتن مجوز از اف دی ای حمایت می کرد.
این گروه اف دی ای را به خاطر تصویب داروی ای دی (erectile dysfunction) برای مردان بدون تایید معادل آن برای زنان، به تعصب جنسی متهم می کرد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha