عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با بیان اینکه راه‌اندازی بیمارستان تخصصی زنان امتیازی برای بانوان کشور است، گفت: با احداث این بیمارستان زنان می‌توانند پزشک خود را انتخاب و از سوی بانوان پزشک مراحل درمان خود را سپری کنند.

سلامت نیوز: عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با بیان اینکه راه‌اندازی بیمارستان تخصصی زنان امتیازی برای بانوان کشور است، گفت: با احداث این بیمارستان زنان می‌توانند پزشک خود را انتخاب و از سوی بانوان پزشک مراحل درمان خود را سپری کنند.

شهلا میرگلوی بیات در گفت وگو با خانه ملت، با مثبت ارزیابی کردن تلاش وزارت بهداشت، درمان وآموزش پزشکی جهت تاسیس بیمارستان زنان در کشور، افزود: حدود 10 سال پیش نیز چنین موضوعی مطرح شد اما شکل اجرایی به خود نگرفت.

نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: امروزه اغلب متخصصان کشور را قشر زنان تشکیل می دهند و در این میان ضروری است تا از این نیروها برای بانوان بیمار استفاده شود.

این نماینده مردم در مجلس نهم، با تاکید بر اینکه در تاسیس بیمارستان زنان نباید اجباری برای ورود بیماران زن به این بیمارستان وجود داشته باشد، تصریح کرد: تاسیس این بیمارستان نوعی امتیاز به زنان است تا پزشک خود را انتخاب و از سوی بانوان پزشک مراحل درمان خود را سپری کنند.

وی یادآور شد: متخصص زنان در تمامی رشته‌ها وجود دارد و تاسیس این بیمارستان کمک ویژه ای به زنان جامعه خواهد کرد.

میرگلوی بیات با یادآوری خبر خوش وزیر بهداشت مبنی بر احداث بیمارستان زنان در تهران، افزود: واقعیت آن است که باید مشکلات طرح بررسی شود و سپس آن را به طور کامل اجرایی کنند چراکه اگر قرار باشد هزینه زیادی برای تاسیس این بیمارستان شود نیاز است تا نواقص اجرای آن مدنظر قرار گیرد.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، گفت: حال امید است اجرای این طرح مقدمه ای برای راه اندازی بیمارستان زنان در سایر استان ها باشد تا زنان بتوانند در صورت بروز بیماری به مرکز تخصصی خود مراجعه کنند.

پیش از این وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تلاش می کنیم بیمارستان جامع زنان را ابتدا در تهران و سپس در مراکز استانی راه اندازی کنیم به نحوی که از درب ورودی تا اتاق عمل از کادر زنان استفاده کنند./

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • سهمیه حانمها ۱۷:۳۲ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۰
    17 0
    نماینده محترم کلا سهمیه زنان برای جداسازی بیمارستانها واجرای طرح انطباق بود.آنچه به این گفته صحه میگذارد وجود سهمیه مناطق محروم در کنار سهمیه زنان بود واین موضوع مغالطه وزارت بهداشت را تایید میکند چراکه این سهمیه ربطی به مناطق محروم ندارد والان این زنان متخصص به جای اینکه طرح خودرا در بیمارستان مخصوص زنان در کلانشهرها آنهم بمدت قانونی برابر طول تحصیل بگذرانند آواره مناطق محروم فاقد امکانات تخصصی واتاق عمل شده اند. آنهم بمدت 8 سال که با 2 سال طرح پزشکی عمومی میشود 10 سال!!!(به جای اینکه این 2 سال را از 8 سال کم کنند).شمارا بخدا به این ظلم مسلم پایان دهید واز وزیر بهداشت بخواهید به قانون برگردد وطرح ما را که نمره بالاتری از سهمیه مناطق محروم آورده بودیم مثل مدت طرح آنها به 2 سال تبدیل کند.