شنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۴ - ۱۵:۲۵
کد خبر: 163309

گاهی کودکان شما به صورت ناخودآگاه شروع به فریاد زدن می کنند که این فریادها نشان از حالات درونی کودک است برای این منظور باید روش‌هایی برای جلوگیری از آن والدین انجام دهند.

سلامت نیوز: گاهی کودکان شما به صورت ناخودآگاه شروع به فریاد زدن می کنند که این فریادها نشان از حالات درونی کودک است برای این منظور باید روش‌هایی برای جلوگیری از آن والدین انجام دهند.

به گزارش سلامت نیوز، باشگاه خبرنگاران نوشت: دکتر مرضیه مشتاقی روانشناسگفت: هنگامی که کودک احساس عدم امنیت روانی در خانواده کند به صورتی که در مکانی قرار بگیرد که خارج از توانایی کودک باشد شروع به فریاد زدن می‌کند که این فریادها گاهی به علت یادگیری یا جلب توجه والدین است.

وی ادامه داد: والدین با توجه به شناخت فرزند خود با تدبیر، پیشگیری و مدیریت می‌توانند تصمیم مناسبی را داشته باشند به عنوان مثال اگر فرزند به محرکی واکنشی نشان داد،والدین باید فرزند خود را از آن بحران خارج کنند ولی گاهی فرزندشان با آن محرک مواجه می‌شود. در این صورت باید فرزند خود را به یک محیط خلوت برده و بگویند که ما به خاطر اینکه موجب ناراحتی اعضای خانواده نشویم باید مکانی را ترک کنیم. که این کار ممکن است حداقل هفت بار به صورت مکرر صورت بگیرد اما بعد از مدتی کودک دیگر به صورت مودبانه تنها شدن در اتاق خود را می‌خواهد و دیگر با مواجه شدن محرک مورد نظر شروع به فریاد نمی‌کند.

دکتر مشتاقی بیان کرد: والدین باید فرزند خود را بین خود بنشانند و با فرزندشان مشورت کنند تا بعد از مدتی فرزندشان  در خانواده مشارکت داشته باشد.

البته ناگفته نماند بعضی از کودکان هم به علت اختلالات هورمونی دچار واکنش‌های هیجانی مثل عصبانیت ، تندی و فریاد می‌شوند که این افراد حتما باید به پزشک متخصص مراجعه کنند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha