یک تیم تحقیقاتی در بررسی های خود در رابطه با علت عود مجدد سرطان سینه پس از درمان، دریافتند که جهش های ژنتیکی می توانند سرنخی مهم برای شناسائی دلیل عود این بیماری باشد.

سلامت نیوز:یک تیم تحقیقاتی در بررسی های خود در رابطه با علت عود مجدد سرطان سینه پس از درمان، دریافتند که جهش های ژنتیکی می توانند سرنخی مهم برای شناسائی دلیل عود این بیماری باشد.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از مهر، بیشتر بیماران مبتلا به سرطان سینه با موفقیت درمان می شوند اما بر اساس آمارهای جهانی متاسفانه بیماری فوق حدودا در یک پنجم از آنها پس از درمان باز می گردد.  


این تیم پژوهشی بریتانیایی در تحقیقات خود هزار زن مبتلا به سرطان سینه را مورد بررسی قرار دادند که در ۱۶۱ نفر آنها بیماری سرطان سینه مجددا عود کرده بود. سرطان اولیه و ثانویه در مقایسه با یکدیگر از تفاوت هایی برخوردار بوده اند که می توان به جهش ژنتیکی در سرطان سینه ثانویه اشاره کرد.


دکتر «لوسی یاتس»، سرپرست تیم تحقیق، در توضیحات خود در رابطه با این مساله گفت: «الگوهای پیدا شده از این مطالعات نشان می دهد که برخی از سرطان های اولیه برای نشان دادن یک تمایل خاص نسبت به عود و بازگشت بیماری، ظاهر می شوند و در واقع این الگوها اهداف بالقوه ای برای درمان هایی که نمونه برداری منظم بافت سرطانی شامل آنها می شوند، دارند تا تغییرات در پیشرفت بیماری و هدف قرار دادن جهش ژنتیکی خاص را نشان دهند.»


او در نهایت اظهار داشت که پیشرفت های جدیدی نسبت به انجام آزمایش های تشخیص سرطان و تغییرات پیشرفت این بیماری ایجاد شده و آن استفاده از نمونه خون فرد بیمار است. این روش بسیار ساده تر از روش نمونه برداری بافت سرطانی است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha