برخی افراد پس از خوردن یک غذای سالم، باز هم احساس گرسنگی می کنند بنابراین دوباره به خوردن مواد غذایی روی می آورند. عادت خوردن پس از صرف یک غذای سالم، برای بدن مفید نیست. محققان می گویند، اگر پس از خوردن یک وعده غذای سالم احساس گرسنگی می کنید، بدانید که سیستم گوارشی تان مشکل دارد.

بعد از خوردن یک غذای سالم، چرا احساس گرسنگی می کنید؟

سلامت نیوز: برخی افراد پس از خوردن یک غذای سالم، باز هم احساس گرسنگی می کنند بنابراین دوباره به خوردن مواد غذایی روی می آورند. عادت خوردن پس از صرف یک غذای سالم، برای بدن مفید نیست. محققان می گویند، اگر پس از خوردن یک وعده غذای سالم احساس گرسنگی می کنید، بدانید که سیستم گوارشی تان مشکل دارد.

به گفته محققان و به نقل از سایت «Readers Digest» علت گرسنگی بعد از صرف غذا، سریع غذا خوردن است که باعث می شود غذا سریع هضم شود و احساس گرسنگی کنید؛ یا این که میزان غذایی که خورده اید نسبت به سوخت و ساز بدن کمتر است.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از روزنامه خراسان، در ادامه مطلب به دیگر علت های گرسنگی اشاره می شود.

استراحت نکردن

استراحت کردن و نوشیدن چای بسیار مهم است. چای که نسبت به قهوه نوشیدنی سالم تری است، احساس سیری ایجاد می کند و افرادی که به نوشیدن چای وسط روز اهمیت نمی دهند به احتمال زیاد پس از صرف غذای اصلی، اسنک های سنگین می خورند.

کمبود آب

با نوشیدن آب به میزان کافی، احساس گرسنگی از بین می رود.

نوشابه می خورید

نوشابه از جمله نوشیدنی هایی است که جریان خون و فعالیت هایی که اشتها را تنظیم می کند، کاهش می دهد. در نتیجه پس از خوردن یک غذای سالم، احساس گرسنگی می کنید.

به غذاهای خانگی اهمیت نمی دهید

غذاهای آماده یا فرآوری شده حاوی مواد نگه دارنده و سرشار از ماده بیسفنول A است. این ماده شیمیایی باعث افزایش لپتین می شود به گونه ای که حتی پس از خوردن یک غذای کامل باز هم احساس گرسنگی می کنید.

از خوردن صبحانه صرف نظر می کنید

افرادی که صبحانه نمی خورند، پس از ناهار، اسنک های بزرگ تری مصرف می کنند.

عوارض جانبی داروها

نتایج بررسی ها نشان می دهد، در بسیاری از موارد احساس گرسنگی پس از صرف یک غذای سالم به علت مصرف دارو است. به ویژه داروهایی که حاوی استروئیدهایی مانند کورتیکواستروئید است که احساس گرسنگی را افزایش می دهد.

ورزش

علت دیگر احساس گرسنگی پس از صرف یک غذای سالم به ویژه پس از ورزش، از دست دادن کالری و کربوهیدرات است.

استرس

بعضی از افراد هنگامی که دچار استرس می شوند، وزن کم می کنند اما استرس در عده ای دیگر باعث افزایش اشتها به هله هوله و خوراکی های ناسالم می شود.

بوی غذا

اشتهای برخی از افراد حتی پس از صرف یک غذای سالم با بوی غذا تحریک می شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha