عضو هیات مدیره انجمن روانشناسی عنوان كرد: بی‌حوصلگی و احساس خستگی بیش از حد به مدت طولانی باعث احساس افسردگی در فرد می‌شود که وجود این علائم، شدت افسردگی را تعیین می‌کند.

دکتر بهروز دولتشاهی عضو هیات مدیره انجمن روانشناسی در گفت وگو با ایسنا گفت: در زمینه بیماری افسردگی دو نکته اساسی وجود دارد که اول تعداد علائم و سپس مدت زمان بروز آنها است که از این میان بی‌حوصلگی‌های مکرر و احساس خستگی و دلزدگی از جمله مواردی است که می‌تواند از علایم افسردگی باشد. علاوه بر این، گرایش به مرگ و خودکشی، داشتن احساس بی‌حوصلگی به صورت گذرا و در مدت کوتاه نشانه افسردگی در فرد نیست بلکه وجود این علامت به مدت طولانی و همراه با علائم دیگر از جمله عدم احساس لذت از زندگی، داشتن خلق غمگین، خستگی زیاد و زودهنگام می تواند خطرناک باشد.

وی افزود: در تشخیص و تعیین شدت افسردگی تعداد علائم، آسان‌ترین راه است که کمترین شدت آن با 4 یا 5 علامت و بیشترین آن دارای 8 تا 10 علامت به بالا است.

دکتر دولتشاهی از جمله عوامل تشدید کننده افسردگی را نحوه طرز فکر خود فرد نسبت به اطرافیان عنوان كرد که منفی بودن آن بیشترین تاثیر را در روند پیشرفت بیماری دارد و سپس استرس‌های ایجاد شده، شرایط زندگی و فعالیت کم از دیگر عوامل تشدید کننده آن است.

وی در پایان خاطرنشان كرد: داشتن فعالیت، انجام کارهای لذت بخش و روان درمانی، دادن اطلاعات و آگاهی درباره نحوه برخورد با بیمار از جمله راه های درمانی این بیماری است که در موارد شدید نیز می‌توان از دارو درمانی استفاده کرد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha