یکشنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۶:۰۳
کد خبر: 182888

این میوه یک منبع عالی منگنز نیز بوده واثرات این ماده معدنی بر رشد، تولید مثل، متابولیسم، تشکیل بافت پیوندی وعملکرد آنزیمها نیز در طی بررسیها شناخته شده است.خوردن این میوه موجب تقویت سیستم ایمنی بدن می‌‌شود .

با خواص باور نکردنی آناناس آشنا شوید

سلامت نیوز:این میوه یک منبع عالی منگنز نیز بوده واثرات این ماده معدنی بر رشد، تولید مثل، متابولیسم، تشکیل بافت پیوندی وعملکرد آنزیمها نیز در طی بررسیها شناخته شده است.خوردن این میوه موجب تقویت سیستم ایمنی بدن می‌‌شود .

خواص آناناس

به گزارش سلامت نیوز به نقل از زندگی آنلاین، آناناس یک گیاه با میوه‌‌های خوراکی گرمسیری است گوشت داخلی آن دارای فیبر‌‌هایی به رنگ زرد روشن است که به طور طبیعی بسیار شیرین و عطرآن لذت بخش است. آب آناناس تشنگی را رفع می‌‌کند بر خلاف باور عموم،آناناس، به دلیل شباهت خود به مخروط کاج از‌‌هاوایی سرچشمه نگرفته است.

کریستف کلمب آناناس را در یکی از سفرهای اکتشافی خود را به جنوب آمریکا، جایی که گمان می‌‌رود آناناس از آنجا سرچشمه و به اروپا به ارمغان آورده شده است. آناناس به عنوان یک میوه عجیب و غریب شناخته شده است .امروزه، آناناس به طور معمول در هر فروشگاه مواد غذایی و در خانه‌‌های بسیاری از همه مردم در سراسر جهان (در آمریکای مرکزی و جنوب) یافت می‌‌شود. آناناس نه تنها برای طعم شیرین خود با ارزش است بلکه از آن برای قرن‌‌ها است که در درمان مشکلات هضم و التهاب استفاده می‌‌شود آناناس همچنین منبع خوبی از منگنز می‌باشد.

یكی از مهم‌ترین تركیبات آناناس آنزیم شكننده (هضم‌كننده) پروتئین‌ها به نام بروملین است. عصاره آناناس برای نرم كردن محصولات گوشتی به كار می‌رود. این آنزیم می‌تواند با بعضی مواد غذایی، از جمله ژل‌ها و یا دسرهایی كه از ژل ساخته می‌شوند، تداخل داشته باشد و آنها را حل كند. البته این آنزیم در اثر تهیه كمپوت آناناس شكسته و بی‌اثر می‌شود و می‌توان كمپوت‌های آناناس را با ژلاتین و ژله‌ها مصرف نمود. آنزیم بروملین برای افرادی كه دچار كمبود بعضی پروتئین‌ها هستند، از جمله كسانی كه سندروم Ehlers-Danlos دارند، خطرناك است.

همچنین كسانی كه مبتلا به هموفیلی، مشكلات كلیه و كبد می‌باشند، نباید آناناس مصرف كنند. در این گونه افراد زمان انعقاد خون كوتاه می‌شود و خطر خونریزی وجود دارد. مصرف‌كنندگان آناناس ادعا می‌كنند كه این میوه برای مشكلات روده‌ای آنها مفید است. خوردن 100 گرم از این میوه می‌‌تواند 25 درصد از نیاز بزرگسالان را به ویتامین C تأمین كند. در ضمن، این میوه منیزیم فراوانی دارد و وجودش برای ساخت استخوان‌‌ها ضروری است. این میوه یک منبع عالی منگنز نیز بوده واثرات این ماده معدنی بر رشد، تولید مثل، متابولیسم، تشکیل بافت پیوندی وعملکرد آنزیمها نیز در طی بررسیها شناخته شده است.

خوردن این میوه موجب تقویت سیستم ایمنی بدن می‌‌شود .از اسیدهای گیاهی آناناس می‌توان سیتریك و مالیك را نام برد. اسید سیتریك آناناس تا 8 درصد وزنی آن را تشكیل می‌دهد. بوی معطر آناناس به دلیل تركیبات اسانس آن است. همچنین، یك تركیب استروئیدی در آناناس گزارش شده كه دارای خاصیت استروژنی می‌باشد. کربوهیدرات موجود در آناناس عمدتا از نوع ساده است مثل ساکاروز،گلوکز وفروکتوز. شاخص گلایسمیک آناناس 45 الی 65 است که در رنج نرمال قرار دارد. فولات که یکی از اعضای خانواده ویتامین B است و برای رشد بافت و عملکرد طبیعی سلول و به خصوص برای زنان باردار مهم است،در آناناس بمیزان قابل توجهی وجود دارد. 

موارد منع مصرف آناناس

افرادی که به میوه آناناس آلرژی دارند. زنان باردار و شیرده. بچه‌‌های زیر 6سال. کسانی که داروهای ضدانعقاد خون، آسپرین و داروهایی از این دست مصرف می‌‌کنند. مقادیربسیار بالایی از بروملین می‌‌تواند باعث خارش پوست، استفراغ، اسهال، وخونریزی شود. همچنین با برخی از داروها تداخل می‌‌کند . کسانی که به مصرف آنتی بیوتیک‌‌ها، داروهای ضد انعقاد، رقیق کننده خون، داروهای ضد تشنج،باربیتورات‌‌ها، بنزودیازپین‌‌ها، مواد مخدر،داروهای خواب آور وداروهای ضد افسردگی سه‌حلقه مصرف می‌‌کنند باید مراقب خوردن مقادیرزیاد  آناناس باشند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha