رئیس اداره پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتاناجابااشاره به استفاده روزافزون از تبلتها و آیپدها گفت: خانواده ها نسبت به استفاده صحیح ازاین تکنولوژیها مواردایمنی ساده را به فرزندان آموزش دهند

ورود به حریم خصوصی خانواده شما با دوربین سیستم ها

سلامت نیوز:رئیس اداره پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتاناجابااشاره به استفاده روزافزون از تبلتها و آیپدها گفت: خانواده ها نسبت به استفاده صحیح ازاین تکنولوژیها مواردایمنی ساده را به فرزندان آموزش دهند

به گزارش سلامت نیوز به نقل از مهر،سرهنگ علیرضا آذردرخش گفت: ضرورت دارد تا خانواده ها نسبت به تصویر برداری کودکان خود از نزدیکان و خانه و خانواده خود نکاتی را به فرزندان گوشزد کنند.

وی با بیان اینکه مجرمان می توانند با نفوذ در این سیستم ها کنترل دوربین و یا حافظه این سیستم ها تصاویر ذخیره شده را به سرقت برده و یا تصویر برداری نمایند، افزود: از این رو باید به کودکان آموزش داد تا در استفاده از اینترنت و دانلود برخی نکات ساده ایمنی را رعایت کنند، ضمن آنکه حتما آنتی ویروس سیستم ها بروز و آپدیت باشد.

سرهنگ آذردرخش گفت: یکی از نکاتی که می توان امنیت لازم را برای جلوگیری از اینگونه سوء استفاده های احتمالی ارائه آموزش های لازم به فرزندان است که تصویر برداری خود را محدود نمایند و حتی می توان جلوی دوربین تبلتها یا آیپدها را چسب زد و نگذاشت فرزندان به راحتی از افراد و محیط خانه به عنوان حریم خصوصی عکس برداری کنند و در حافظ سیستم نگهداری کنند. ضمن آن که اگر بد افزارهای جاسوسی نیز به سیستم نفوذ کرد دیگر توان تصویر برداری از محیط پیرامون را ندارد.

رئیس اداره پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتا ناجا با بیان اینکه شاهد پرونده ای در این خصوص در پلیس فتا هستیم که عکس های خصوصی قربانی از سیستم تبلت فرزند وی(تصویر برداری بدون اطلاع والدین و در فضای خصوصی خانواده توسط فرزند انجام شده است) به سرقت رفته است و حتی توسط بدافزارها از محیط منزل آنها تصویر برداری شده است، افزود: لذا حتما خانواده ها هنگام استفاده کودکان از تبلت و آی پد و حتی گوشی های هوشمند مراقب باشند و به کودکان خود توصیه های لازم را کنند .

وی با بیان اینکه سیستم های تبلت و آیپدی که در اختیار فرزندان است به راحتی میان دوستان دست به دست می شود، گفت: لذا ضرورت دارد حتما برای حافظه این سیستم ها مخصوصا در قسمت های نگهداری اطلاعات مهم و شخصی رمزگذاری کرد تا دسترسی به این قسمتها محدود باشد و هر کسی نتواند به گالری تبلت یا... دسترسی داشته باشد.

سرهنگ آذردرخش در پایان با اشاره به آدرس سایت و ایمیل پلیس فتا آن را دریچه ارتباطی با شهروندان خواند و گفت: پلیس فتا از هموطنان درخواست می‌کند در صورت مواجهه با موارد مشکوک آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس Cyberpolice.ir بخش مرکز فوریت های سایبری گزارش کنند .


 

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • Faty ۰۶:۲۰ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۶
    0 0
    سلام خسته نباشین. من ۱۴ سالمه و هر وقت میخوام برنامه ای رو نصب کنم تو قسمت دسترسی ها میبینم ک جاسوسیه میخواستم بدونم واقعا اینا همه ی اطلاعات ما رو ذخیره میکنن؟ ینی ما جُم بخوریم اونا میتونن بفهمن؟! شما میگید آنتی ویروس داشته باشیم ولی همین آنتی ویروسا هم خودشون جاسوسین که! شایدم من اشتباه میکنم. در هر صورت مطالبتون خیلی مفیدن ممنون (: