وی در حالی از وجود نوع خوراکی این واکسن در انبارها و جایگزینی آن با واکسن تزریقی در صورت لزوم خبر داد که در دستورالعمل صادره به دانشگاهها اعلام شده کودکانی که واکسن تزریق فلج اطفال را دریافت نمیکند با علامت قرمز در دفتر ثبت واکسیناسیون مشخص گردند تا پس از ترمیم واکسن بتون نسبت به تکمیل واکسیناسیون آنها اقدام کرد و حرفی از جایگزین کردن این واکسن با نوع خوراکی آن به میان نیامده است.

تناقض گویی وزارت بهداشت درباره کمبود واکسن فلج اطفال

سلامت نیوز:رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت گفت: کمبود واکسن فلج اطفال تزریقی مشکل حادی نیست و در صورت اتمام ذخایر این نوع واکسن از نوع خوراکی آن استفاده می‌شود.

دکتر مهدی گویا رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص کمبود واکسن فلج اطفال تزریقی خوراکی گفت: کمبود این واکسن مشکل تمام کشورهای دنیا است چرا که تنها 2 تا 3 تولیدکننده در دنیا وجوددارد که علت این کمبود نیز محدود شدن ظرفیت تولیدکنندگان این واکسن است.

گویا خاطرنشان کرد: نوع تزریقی واکسن فلج اطفال برای نوزادان در 4 ماهگی استفاده می‌شود که در صورت نبود این نوع واکسن نوع خوراکی آن استفاده می‌شود.

این در حالیست که در دستورالعمل ابلاغ شده به دانشگاهها برای مواجه با این کمبود واکسن مطلب دیگری نوشته شده است.

وی در حالی از وجود نوع خوراکی این واکسن در انبارها و جایگزینی آن با واکسن تزریقی در صورت لزوم خبر داد که در دستورالعمل صادره به دانشگاهها اعلام شده کودکانی که واکسن تزریق فلج اطفال را دریافت نمیکند با علامت قرمز در دفتر ثبت واکسیناسیون مشخص گردند تا پس از تامین واکسن بتوان نسبت به تکمیل واکسیناسیون آنها اقدام کرد و حرفی از جایگزین کردن این واکسن با نوع خوراکی آن به میان نیامده است.

لازم به ذکر است که دکتر گویا پیشتر طی نامه ای به کلیه دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور ، دستورالعملی تا زمان برطرف شدن کمبود واکسن تزریقی در کشور ابلاغ کرده بود تا براساس آن در مناطق پرخطر کشور (مثلا مناطق تحت پوشش دانشگاههای مشهد ،زاهدان،کرمان،قم،بیرجند و بندرعباس ) برنامه جاری ایمن سازی ادامه خواهد داشت.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha