رئیس اداره سلامت روان وزارت بهداشت و درمان گفت: 21 درصد افراد جامعه به نوعی به اختلالات روانی دچار هستند و این آمار مشابه دیگر كشورها است.

دكتر احمد حاجبی در گفت وگو باایسنا، اظهار داشت: میزان شیوع اختلالات روانی در كشور با میانگین دیگر كشورها قابل مقایسه است و عدد فاصله‌داری نیست.

وی افزود: یك درصد افراد جامعه نیز مبتلا به اختلال‌های روانی شدید هستند.

حاجبی تصریح كرد: میزان 21 درصدی شیوع اختلالات روانی در جامعه نباید نگران ‌كننده باشد زیرا بیشتر این اختلالات خفیف بوده و در بسیاری از موارد تنها مشكلات روانی ساده است.

وی خاطرنشان كرد: با اجرای طرح پیمایش‌ ملی سلامت روان، آمار و ارقام درباره وضعیت اختلال روانی در كشور تفكیك شده و با دقت بیشتری آمارگیری می‌شود.

رئیس اداره سلامت روان وزارت بهداشت و درمان اظهار كرد: اعضای هیات علمی دانشگاه‌های علوم پزشكی سراسر كشور در اجرای طرح پیمایش ملی سلامت روان همكاری خواهند داشت و كار میدانی این طرح اوایل تابستان سال آینده آغاز می‌شود.

وی درباره نقش اختلالات روانی در وقوع قتل‌های زنجیره‌ای و ناموسی تاكید كرد: در بسیاری از قتل‌های ناموسی و زنجیره‌ای مواردی از اختلال روانی مشاهده می‌شود و گاه در بررسی كمیسیون‌های پزشكی قانونی این اختلالات اثبات می‌شود.

حاجبی گفت: در مورد میزان شیوع اختلال‌های روانی در مناطق عشیره‌ای نمی‌توان به صورت دقیق اظهارنظر كرد؛ زیرا آمار خاصی در این مورد وجود ندارد و در برخی موارد در بررسی اتفاقات و حوادثی كه در این مناطق اتفاق می‌افتد اختلال روانی مشاهده می‌شود.

وی افزود: اختلال‌ها و بیماری‌های روانی در سراسر دنیا وجود دارد و تنها مختص به كشور ما نیست. به دلیل وجود مسایل فرهنگی و اعتقادی می‌توان گفت وضعیت اختلالات روانی در ایران بهتر از دیگر كشورها است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha