مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی اظهار داشت: با وجود مشکلات و محدودیت های مالی سازمان در پرداخت مطالبات داروخانه ها نهایت تلاش انجام می گیرد و اولویت پرداخت مطالبات با این مجموعه است.

داروخانه ها در اولویت پرداخت مطالبات سازمان تامین اجتماعی قرار دارند

سلامت نیوز:مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی اظهار داشت: با وجود مشکلات و محدودیت های مالی سازمان در پرداخت مطالبات داروخانه ها نهایت تلاش انجام می گیرد و اولویت پرداخت مطالبات با این مجموعه است.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از روابط عمومی تامین اجتماعی، دکتر سید تقی نوربخش در جلسه با انجمن داروسازان که در محل ستاد این سازمان برگزار شد، افزود: ماهیت سازمان تأمین اجتماعی به گونه ای است که نیازمند برقراری ارتباط مستمر با نهادها و انجمن های مختلف هستیم و ما در سازمان از این گونه ارتباطات و نشست با انجمن ها استقبال می کنیم.
وی تصریح کرد:  این جلسات را باعث خیر و برکت برای سازمان و ذی نفعان می دانیم.
دکتر نوربخش گفت: اطمینان می دهم که در سازمان تأمین اجتماعی آنچه در توان داریم برای کاهش مشکلات و برآورده شدن خواسته های ذی نفعان از جمله داروسازان انجام دهیم.
وی گفت: در سال های اخیر با وجود کاهش درآمدهای دولت به دلیل کاهش قیمت نفت، شاهد افزایش مداوم هزینه ها در بخش دارو و درمان هستیم که این موضوع نشانه توجه ویژه دولت تدبیر و امید به این حوزه است و عزم و اراده جدی وجود دارد که روند ارتقاء خدمات درمانی بدون وقفه ادامه یابد.
دکتر نوربخش با بیان اینکه فعالیت سازمان تأمین اجتماعی متأثر از فضای کلی اقتصادی کشور است اظهار امیدواری کرد با رونق بیشتر اقتصاد کشور شاهد افزایش درآمدها و ارتقاء خدمات باشیم.
وی اظهار داشت: در سازمان تأمین اجتماعی ماهیانه بیش از ٥هزار میلیارد تومان برای خدمت به جامعه تحت پوشش هزینه می شود که حدود یک هزارمیلیارد تومان از این هزینه در حوزه درمان غیر مستقیم است.
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی تاکید کرد: با توجه به محدودیت منابع بایستی برای مدیریت بهینه منابع مالی موجود تلاش بیشتری انجام گیرد .
دکتر نوربخش افزود: از ابتدای فعالیت در تأمین اجتماعی پرداخت مطالبات داروخانه ها را در اولویت قرار دادیم و در شروع کار نیز ٥٠٠ میلیارد تومان برای پرداخت مطالبات داروخانه ها اختصاص دادیم که در آن زمان گردش مالی در حوزه دارو بهبود قابل ملاحظه ای یافت و داروخانه ها توانستند مطالبات شرکت های دارویی را پرداخت کنند.
وی ادامه داد: در ماه های ابتدایی شروع کار در سازمان تأمین اجتماعی و قبل از شروع اجرای طرح تحول سلامت به شرایط بسیار خوبی رسیدیم و پرداخت مطالبات داروخانه ها نیز در وضعیت آرمانی قرار گرفت.
دکتر نوربخش گفت: در ٢ سال اخیر با توجه به افزایش قابل توجه هزینه سازمان های بیمه گر برای موفقیت طرح تحول سلامت، برای پرداخت مطالبات داروخانه ها نیز تلاش فراوانی انجام می شود و حتی با تفاهم نامه ای که با بانک رفاه کارگران به امضا رسید و از ظرفیت این بانک نیز برای پرداخت مطالبات داروخانه ها استفاده شد.
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی اظهار داشت: هزینه پرداختی سازمان تأمین اجتماعی در حوزه دارو در سال ٩٢ به طور میانگین ماهیانه ٨٠ میلیارد تومان بود اما در مهر ماه گذشته ٢٣٠ میلیارد تومان در این حوزه هزینه شده است که این رقم نشان دهنده افزایش قابل توجه هزینه دارو است.
وی گفت: تا هفته آینده مطالبات مربوط به قبل از تیر ماه داروخانه ها از سازمان تأمین اجتماعی تسویه می شود.

رئیس هیات مدیره سازمان تامین اجتماعی:افزایش هزینه های پرداختی حوزه دارو نشان دهنده توجه ویژه به این بخش است

رئیس هیات مدیره سازمان تامین اجتماعی در این جلسه گفت: در سازمان تأمین اجتماعی تلاش می کنیم که خدمات مناسب تری به جامعه تحت پوشش ارائه دهیم و این اولویت در حوزه درمان تأمین اجتماعی کاملا مشهود است.
دکتر عباس کبریایی زاده افزود: در حوزه دارو نیز افزایش هزینه های پرداختی نشان دهنده توجه ویژه ای است که به این حوزه وجود دارد .
وی اظهار داشت: در سال جاری با وجود محدودیت هایی که در تأمین منابع مالی وجود دارد اما نهایت سعی ما این بوده است که کمترین فشار به داروخانه ها وارد شود و داروخانه ها در اولویت پرداخت مطالبات هستند.
دکتر کبریایی زاده گفت: برای رفع مشکلات حوزه دارو کمیته ای شکل گرفته است که بهترین راهکارهای قابل اجرا با مشورت و همفکری صاحب نظران و دست اندرکاران این حوزه بررسی می شود.
وی تصریح کرد: سازمان تأمین اجتماعی از اجرای طرح تحول سلامت حمایت کرده است و تأمین منابع مالی برای موفقیت این طرح همواره در اولویت سازمان قرار دارد.

مدیر کل درمان غیر مستقیم سازمان تامین اجتماعی:داروخانه ها برای ارائه خدمات به بیمه شدگان نهایت همکاری را دارند

مدیر کل درمان غیر مستقیم سازمان تامین اجتماعی نیز در این جلسه گفت: سازمان تأمین اجتماعی متأثر از شرایط اقتصادی کشور است و در صورت رونق اقتصادی و دریافت به موقع و مناسب حق بیمه توسط این سازمان خدمت رسانی و پرداخت مطالبات مراکز طرف قرار داد نیز به خوبی انجام می شود.
دکتر محمد توانایی افزود: در این شرایط بایستی با مدیریت صحیح منابع محدود را با اولویت بندی مناسب هزینه کنیم و پرداخت به داروخانه ها در اولویت سازمان تأمین اجتماعی قرار دارد.
وی ادامه داد: در شرایط فعلی داروخانه ها برای ارائه خدمات به بیماران و از جمله بیمه شدگان سازمان تأمین اجتماعی نهایت همکاری را دارند.
دکتر توانایی گفت: در رابطه با کسورات داروخانه ها تأکید این سازمان به دفاتر اسناد پزشکی همکاری مناسب با داروخانه ها و توجه کامل به اجرای قانون است و البته نیازمند تدوین قوانین و دستوالعمل های روشن تر در این حوزه هستیم.
وی اظهار داشت: از داروسازان نیز برای بازنگری در رویه های فعلی کسورات دعوت می کنیم و از نظرات داروسازان نیز در این موضوع استفاده می شود.

رئیس انجمن داروسازان ایران:بیشترین فروش داروخانه ها از طریق سازمان های بیمه گر انجام می شود

رئیس انجمن داروسازان ایران نیز در این جلسه گفت: دکتر نوربخش و دکتر کبریایی زاده از خدمت گذاران صدیق جامعه هستند و ما نیز برای کاهش مشکلات و دریافت به موقع مطالبات داروخانه ها امید فراوان داریم.
دکتر رهبر مژدهی آذر افزود: تأخیر در دریافت مطالبات از سازمان های بیمه گر مهمترین مشکل داروخانه ها است که این موضوع باعث کاهش ارزش دارایی و نقدینگی داروخانه ها و همچنین ایجاد اختلال و برهم خوردن نظم در کارها می شود.
وی گفت: در کشور ١٢ تا ١٣ هزار داروخانه وجود دارد که بیشترین فروش آنها از طریق بیمه ها انجام می شود.
دکتر مژدهی آذر افزود: شرایط فعلی دریافت مطالبات از سازمان تأمین اجتماعی بسیار مناسب تر از ادوار قبل است اما هنوز با وضعیت مطلوب فاصله داریم و با توجه به تأخیر سایر بیمه ها در پرداخت مطالبات در حال حاضر داروخانه ها برای تأمین نقدینگی شدیداً تحت فشار هستند.


مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری دارویی تامین اجتماعی:بروز مشکلات در حوزه دارویی کشور متأثر از افزایش هزینه های بیمه هاست

مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری دارویی تامین اجتماعی (تیپیکو) نیز در این جلسه اظهار داشت: داروخانه ها در حال حاضر با کمبود نقدینگی مواجه هستند و این وضعیت باعث بروز تأخیر در دریافت مطالبات شرکت های دارویی می شود.
دکتر محمدرضا شانه ساز گفت: به نظر می رسد که بروز مشکلات در حوزه دارویی کشور تا حدودی ناشی از اجرای طرح تحول سلامت و افزایش هزینه های بیمه هاست که منابع لازم برای جبران آن فراهم نشده است.
وی افزود: داروخانه ها در حال حاضر برای دریافت مطالبات با مشکل مواجه هستند که باید برای رفع این مشکل اقدام جدی صورت گیرد و برنامه اصولی در این رابطه طراحی شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha