جمعه ۲۶ شهریور ۱۳۸۹ - ۱۳:۱۱
کد خبر: 20351

وجود اسیدهای آمینه در این گیاه سلول‌های سخت را نرم می‌کند و عنصر روی موجود در آن به عنوان یک ماده قابض برای سخت كردن منافذ موجود در پوست عمل می‌کند. اثر مرطوب کننده‌ی گیاه در درمان خشکی پوست مورد استفاده قرار می‌گیرد و باعث کاهش خشکی و قرمزی پوست می‌شود.

گیاه آلوئه ورا دارای اثرات ضد پیری پوست است
سلامت نیوز: آلوئه ورا با تحریک سلول‌های فیبروبلاست پوستی موجب سنتز کلاژن و الاستین و افزایش خاصیت ارتجاعی پوست می‌شود.

دکتر آمنه عامری در گفت وگو با  (ایسنا)  با اشاره به این که در حال حاضر عصاره‌ی گیاه آلوئه ورا به دلیل داشتن خاصیت جوان کنندگی، التیام بخشی و نرم کنندگی در فرآورده‌های آرایشی بهداشتی به طور گسترده مورد استفاده قرار می‌گیرد، گفت: این گیاه دارای اثرات مرطوب کنندگی و ضد پیری است که موکو پلی ساکاریدهای موجود در آن به حفظ رطوبت پوست کمک می‌کنند. آلوئه ورا با تحریک فیبروبلاست‌ها موجب سنتز الیاف کلاژن و الاستین می‌شود که این الیاف سبب می‌شود پوست خاصیت الاستیک (ارتجاعی) داشته و کمتر چروک بخورد. همچنین وجود اسیدهای آمینه در این گیاه سلول‌های سخت را نرم می‌کند و عنصر روی موجود در آن به عنوان یک ماده قابض برای سخت كردن منافذ موجود در پوست عمل می‌کند. اثر مرطوب کننده‌ی گیاه در درمان خشکی پوست مورد استفاده قرار می‌گیرد و باعث کاهش خشکی و قرمزی پوست می‌شود.

دکتر عامری در خصوص عوارض جانبی که با مصرف موضعی آلوئه ورا ممکن است ایجاد شود، گفت: این عوارض ممکن است به صورت قرمزی، سوزش، گزگز و درماتیت در افراد حساس بروز كند که این واکنش‌های آلرژیک ناشی از آنتراکینون‌ها نظیر آلویین و باربالویین می‌باشد که بهتر است ابتدا روی یک منطقه کوچک از پوست امتحان شود تا شخص مطمئن شود به آن حساسیت ندارد.

وی خاطرنشان کرد: مصرف پوستی آلوئه ورا ممکن است تداخلاتی با داروهای دیگر داشته باشد که سبب افزایش جذب کرم‌های استروئیدی مانند هیدروکورتیزون شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha