یكی از عوامل پیشگیری از سرطان سینه در زنان شیر دادن به نوزاد است زیرا طبق تحقیقات و كتب مرجع علم پزشكی شیوع این سرطان در زنانی كه شیر نمی‌دهند بیشتر است.

شیردادن عامل پیشگیری از سرطان سینه در زنان است
سلامت نیوز: عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی گفت: شیوع سرطان سینه در زنانی كه شیر نمی‌دهند بیشتر است و شیر دادن یك عامل پیشگیری از سرطان سینه به حساب می‌آید.

عبدالجلیل كلانتر هرمزی در گفت‌وگو با  فارس اظهار داشت: یكی از عوامل پیشگیری از سرطان سینه در زنان شیر دادن به نوزاد است زیرا طبق تحقیقات و كتب مرجع علم پزشكی شیوع این سرطان در زنانی كه شیر نمی‌دهند بیشتر است.

وی گفت: ‌از دیگر عواملی كه در شیوع سرطان سینه در زنان در تحقیقات علم پزشكی مستند شده است بحث ژنتیك و عوامل ارثی است كه در این نوع سرطان در بین قشر زنان مطرح است.

كلانتر هرمزی با بیان اینكه آنچه بسیار مهم است مراجعه به موقع زنان برای شناسایی سرطان سینه برای درمان به موقع است، افزود: خوشبختانه شناسایی به موقع سرطان سینه باعث درمان حتمی می‌شود و بیمار نیز می‌تواند بدون هیچ دغدغه‌ای از عمر طبیعی برخوردار شود.

*زنان باید نحوه معاینات بدنی خود را فرا گیرند

رئیس بیمارستان 15 خرداد به علامت شایع سرطان سینه در زنان از جمله توده‌ها و گره‌های غیرطبیعی در سینه زنان اشاره كرد و گفت: زنان باید هر هفته و هر ماه به خصوص برای آگاه سازی از شیوع بیماری سرطان سینه، بدن خود را معاینه كنند تا از وجود هر نوع گره یا توده غیرمعمولی در سینه‌های خود اطلاع یابند؛ شناسایی قطعی و اعلام سرطان سینه فقط با معاینه مكرر پزشك و گرفتن نمونه برداری قابل تشخیص است.

این فوق تخصص جراحی پلاستیك ادامه داد: زنان به هیچ وجه نباید از سرطان سینه هراس داشته باشند زیرا سرطان سینه جزو سرطان‌های قابل درمان محسوب می‌شود ولی باید با معاینات مرتب درمان سریع سرطان سینه به موقع صورت پذیرد تا عملیات درمان توسط كادر پزشكی نیز به سهولت انجام شود.

كلانتر‌ هرمزی خاطرنشان كرد: شیر دادن تنها عامل علمی و تحقیقاتی در زمینه پیشگیری از شیوع سرطان سینه در زنان به حساب می‌آید و مجرد و متأهل بودن زنان به هیچ وجه مصداق علمی در این مورد نیست زیرا ممكن است برخی از زنان متأهل باشند ولی شیر ندهند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha