مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران درباره بدهی‌های بیمه سلامت به مراکز درمانی گفت: هنوز مطالبات به مراکز را پرداخت نکرده‌ایم. تا پایان سال 95، مجموع بدهی‌های سازمان 4400میلیارد تومان است که در سال 96 هم ماهانه 1200 تا 1300 میلیارد تومان به آن افزوده شده است.

ماهانه 1300 میلیارد تومان به بدهی سازمان بیمه سلامت اضافه می‌شود

سلامت نیوز:مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران درباره بدهی‌های بیمه سلامت به مراکز درمانی گفت: هنوز مطالبات به مراکز را پرداخت نکرده‌ایم. تا پایان سال 95، مجموع بدهی‌های سازمان 4400میلیارد تومان است که در سال 96 هم ماهانه 1200 تا 1300 میلیارد تومان به آن افزوده شده است.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از  ایسنا، محمدجواد کبیر در حاشیه بازدید وزیر بهداشت از سازمان بیمه سلامت با بیان اینکه در حال حاضر قریب به 40 میلیون نفر تحت پوشش سازمان بیمه قرار دارند گفت: قبل از طرح تحول حدود 10 میلیون بیمه شده داشتیم که به شمار آن افزوده شد.

وی افزود: البته همپوشانی‌هایی با بیمه‌های دیگر وجود داشت که در حال برطرف شدن است. به سمتی می‌رویم که هر ایرانی یک دفترچه بیمه داشته باشد.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران با بیان اینکه پس از 10 سال انتزاع از وزارت بهداشت دوباره به این وزارتخانه برگشتیم عنوان کرد: امید است از این پس در مدیریت منابع و مصارف اهتمام بیشتری بوجود بیاید.

کبیر ادامه داد: همچنین وزارت بهداشت در صدد آن است که با سیاست هایی که برای نظام سلامت اتخاذ می کند نقش بیمه‌ها را به عنوان خریدار خدمات مورد توجه قرار دهد. اگر جایگاه بیمه ها حفظ شود و سازمان ما حوزه تولیتی در بحث بیمه‌ها باشد، امید است در آینده نزدیک شاهد تسهیل در خرید راهبردی خدمات باشیم.

وی با بیان اینکه طبق اعلام رییس جمهور طرح تحول سلامت در دولت دوازدهم با قدرت ادامه می یابد، درباره برقراری آزمون وسع گفت: وزارت رفاه برقراری آزمون وسع را برای بیمه شدگان همگانی و روستایی دنبال می کند؛ در این میان قطعا بیمه اقشار آسیب پذیر به صورت رایگان ادامه می‌یابد.


مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران درباره بدهی‌های بیمه سلامت به مراکز درمانی اظهار کرد: هنوز مطالبات به مراکز را پرداخت نکرده‌ایم. تا پایان سال 95،مجموع بدهی‌های ما 4400میلیارد تومان است و در سال 96 هم در هر ماه 1200 تا 1300 میلیارد تومان به آن افزوده شده است.

کبیر افزود: افق های جدیدی پیش روی ماست و پیشنهاد ما این است که برای ایجاد منابع مالی پایدار در قانون بودجه به سمت منابع حاصل از مالیات‌ها حرکت کنیم.


   

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha