به گزارش سلامت نیوز بركاتي افزود: از روروئك براي كمك به راه رفتن كودك به هيچ عنوان نبايد استفاده كرد. هيچ وسيله كمكي براي فعاليت حركت كودك مناسب نيست.
وي گفت: استفاده از روروئك موجوب تأخير در تكامل حركتي كودك ميشود به دليل اينكه كودك زماني كه آهسته حركت ميكند چهاردست و پا راه ميرود و سپس بلند ميشود، راه رفتن را ياد ميگيرد و تعادل خود را حفظ كند.
بركاتي اضافه كرد: زماني كه كودك در داخل روروئك گذاشته ميشود يادگيري تعادل را از دست ميدهد به دليل اينكه كودك هنگامي كه شروع به راه رفتن ميكند با نگاه كردن به پاها و زانوهاي خود موجب ميشود كه تعادل خود را حفظ كند، ولي قراردادن كودك در داخل روروئك اين امكان را از او ميگيرد.
رئيس اداره كودكان وزارت بهداشت در گفتوگو بافارس اضافه كرد: استفاده از روروئك در تكامل حركتي كودك تأخير ايجاد ميكند و ممكن است سوانح و حوادثي براي كودك بروز پيدا كند.
وي گفت: زماني كه كودك در روروئك جا ميگيرد ممكن است، روروئك به فرش يا به جايي گير كند كه موجب واژگون شدن آن شود و كودك صدمه ببيند كه اين امر موجب ترس كودك از راه رفتن ميشود.
بركاتي اضافه كرد: ممكن است كودكي كه در روروئك قرار دارد سبدي كه كودك روي آن نشسته است از جاي خود درآيد و كودك به پايين بيفتد كه ترس و واهمه كودك از راه رفتن بيشتر ميكند و ممكن است آسيب بدني در كودك بروز پيدا كند.