سه‌شنبه ۷ دی ۱۳۸۹ - ۲۳:۳۰
کد خبر: 22587

برای پخت گوشت مرغ چطور و چگونه عمل می کنید؟ آیا پوست مرغ را جدا می کنید و سپس آن را می پزید یا این که پس از پخت با پوست، هنگام سرو غذا، پوستش را دور می ریزید؟ شاید هم پوست آن را نیز چاشنی غذای تان کرده و آن را میل می کنید؟ به نظر شما کدام روش صحیح است؟

به گزارش سلامت نیوز دکتر مجید حاجی فرجی، متخصص تغذیه و رژیم درمانی، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در این باره می گوید: طبعا توصیه ها بر این است که در طبخ، پوست مرغ مصرف نشود، چرا که از نظر تغذیه ای، پوست دارای چربی بالایی است و اسید چرب اشباع و کلسترول بالایی دارد، به همین جهت میزان کالری بیشتری را نیز ایجاد می کند.
 
از سویی تصور عامه بر این است که ترکیباتی در پوست مرغ انباشته است که منجر به بیماری هایی می شود و اختلالات هورمونی در زنان و دختران را پدید می آورد و مساله دیگر، اختلالات سرطانی است که در درازمدت ایجاد می شود؛ ولی نگرانی متخصصان تغذیه بیشتر بر آنتی بیوتیک هایی است که به صورت مکمل به جوجه های در حال رشد تزریق یا خورانده می شود و در پوست آن ها ذخیره می شود؛ چراکه این داروها به صورت منظم جهت سالم نگه داشتن آن ها، به جوجه ها داده می شود.
 
این متخصص تغذیه در ادامه اظهار می کند: گاه مشاهده شده است که ترس عامه مردم از وجود هورمون در بدن مرغ و جوجه ها، بیشتر از وجود آنتی بیوتیک ها است؛ چرا که آن ها می دانند این هورمون ها باعث رویش موهای زاید در بدن زنان و دختران می شوند؛ ولی قابل ذکر است که مرغداری ها برای رشد جوجه ها به جهت مقرون به صرفه نبودنش، از هورمون استفاده نمی کنند و همان طور که گفته شد از داروهای آنتی بیوتیک استفاده می کنند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha