جانشین رئیس پلیس راه گفت: باید در جاده های کوهستانی زنجیر چرخ همراه رانندگان باشد.

در هوای برفی چگونه رانندگی کنیم؟

سلامت نیوز: جانشین رئیس پلیس راه گفت: باید در جاده های کوهستانی زنجیر چرخ همراه رانندگان باشد.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از میزان،سرهنگ ابراهیم وهاب زاده ، گفت: با توجه به ورود سامانه برفی به کشور، در شرایط برف و یخبندان، رانندگی با سرعت مجاز، مناسب نیست؛ بلکه باید با سرعتی رانندگی کنیم که آماده مقابله و واکنش نسبت به خطرهای احتمالی را داشته باشیم. این میزان ممکن است نصف سرعت مجاز یا یک چهارم آن باشد یا حتی در شرایط بحرانی به توقف کامل منجر شود.

وی گفت: در واقع همان سرعتی است که در قوانین از آن با نام سرعت مطمئن یاد می کنند، این نکته خیلی مهم است و سلامت سفر را تضمین می کند. در شرایط جوی نامساعد به هیچ عنوان با سرعت مجاز رانندگی نکنید، بلکه با سرعت مطمئن برانید.

سرهنگ وهاب زاده در مورد رعایت فاصله طولی، افزود: فاصله طولی مناسب با وسیله جلویی در شرایط جوی مساعد (راه خشک و هوای صاف) فاصله ٢ ثانیه ای است. این فاصله در شرایط بارندگی و لغزندگی، متناسب با نوع لغزندگی باید به میزان ٢ تا ٣ برابر افزایش پیدا کند.

جانشین رئیس پلیس راه گفت: پلیس برابر وظیفه ای که برای حفظ سلامت شهروندان دارد، ناچار است در محورهای برف گیر و یخ زده از تردد رانندگانی که زنجیرچرخ و تجهیزات زمستانی همراه ندارند،جلوگیری کند. برای همین بهتر است رانندگانی که ناچار به سفر هستند خودشان را برای این شرایط  آماده کنند.

وی افزود: در روزهای بارش و لغزندگی و یخبندان سطح راه ها، سفر نیاز به مدیریت دارد. باید سفرمان را قبل از تاریکی هوا به پایان ببریم و تجهیزات زمستانی هم که جزو جدایی ناپذیر سفر در این مواقع است. همراه داشتن زنجیر چرخ، پوشاک گرم و آذوقه و مهم تر از همراه داشتن، یادگیری نحوه استفاده از زنجیر چرخ، از ملزومات سفر در شرایط برفی و یخ زدگی است.

وهاب زاده تاکید کرد: رانندگان قبل از سفر تمرین کرده  و مهارت استفاده از زنجیر چرخ را یاد بگیرند. همچنین بازدید خودرو قبل از سفر به جلوگیری از بسیاری حوادث کمک می کند.

 این مقام ارشد پلیس راه به رانندگان توصیه کرد: سیستم های گرمایشی و روشنایی، برف پاک کن و مخزن شیشه شور را حتما چک و از سلامت فنی آنها اطمینان حاصل کنند.در طول سفر، از پر بودن مخزن سوخت مطمئن باشید و هیچوقت نگذارید میزان سوخت باک خودرو از نصف کمتر شود و مرتب باک را پر کنید.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha