تعطیلات نوروز برای بسیاری از مردم با سفر آمیخته است. افزایش آمار سفر در کشور همزمان با ایام نوروز سالیانی است به دلیل همراه بودن با سوانح رانندگی ناخودآگاه اضطرابی در دل ایجاد می کند.

کام نوروز را با رانندگی شتاب زده تلخ نکنیم

سلامت نیوز: تعطیلات نوروز برای بسیاری از مردم با سفر آمیخته است. افزایش آمار سفر در کشور همزمان با ایام نوروز سالیانی است به دلیل همراه بودن با سوانح رانندگی ناخودآگاه اضطرابی در دل ایجاد می کند.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایرنا،بوی بهار می‌آید و سراسر ایران پر از شور و شوق نو شدن طبیعت است. ستادهای نوروزی در همه استان‌ها تشکیل شده است تا هر استان و شهر با توجه به ظرفیت های خود بتواند میزبانی شایسته و مناسب برای بهار و مسافران نوروزی باشد.
نزدیک به تعطیلات نوروز که می شود همه اعضای خانواده را شور و شوقی عجیب بر آن می دارد تا با توجه به امکانات، بساط سفر جور کنند و برای خلق لحظات ناب و ماندگار، در نقاط دیدنی سیاحتی و زیارتی و ایرانگردی دل به جاده زنند.


مسافرت های نوروزی هموطنان از چند روز مانده به آغاز سال جدید شدت گرفته است و همین موضوع سبب می شود تا در این ایام جاده های کشور با ترافیک سنگین خودروها مواجه شوند.
این مساله در کنار بی صبری بسیاری از رانندگان و رعایت نکردن نکات ایمنی و هشدارهای پلیس و بی دقتی باعث شده است هر ساله، کشته‌ و مصدوم شدن تعدادی از هموطنان در سفرهای جاده ای را شاهد باشیم. این امر ضمن عزادار شدن بسیاری از خانواده ها و معلولیت های شدید جسمی، پایان داستان برخی سفرهای نوروزی در کشور ماست.
طبق آمار سازمان پزشکی قانونی کشور از ابتدای فروردین تا پایان دی امسال 13 هزار و 874 تن در حوادث رانندگی که در سراسر کشور رخ داد، جان خود را از دست دادند.
همچنین طبق آمار پلیس راهور در تعطیلات نوروز 96 استان های فارس، خراسان رضوی، گیلان، خوزستان، کرمان، اصفهان، آذربایجان شرقی و هرمزگان بیشترین تلفات جاده ای را به خود اختصاص دادند.
در تعطیلات نوروز 96 سهم تصادفات در 30 کیلومتری شهرها 59درصد و از 30 کیلومتر به بعد 41 درصد بوده است.
رئیس پلیس راهور ناجا با اعلام اینکه روزانه 953 نفر در جاده های کشور کشته و مصدوم می شون، بر این باور است که مرگ و میرهای جاده ای در رسانه های کشور سر و صدایی ندارد.
سردارتقی مهری پیشتر اعلام کرده بود که روزانه 43 نفر بر اثر سوانح رانندگی فوت و 910 نفر مجروح می شوند و این در حالی است که حوادث جاده ای در رسانه و افکارعمومی بدون حساسیت بوده، ولی سقوط هواپیما و جانباختن 66 تن از ابعاد مختلف مورد بررسی و تحلیل رسانه ها قرار می گیرد.
به گفته کارشناسان جاده های غیراستاندارد، بی کیفیت بودن خودروها و خطاهای انسانی سه عاملی هستند که هرکدام به اندازه ای می توانند کام یک سفر را برای چندین خانواده تلخ کنند.
مهمترین عامل تأثیرگذار در ایجاد حوادث رانندگی و جاده ای که در تحقیقات مختلف به آن پرداخته شده، عامل انسانی است و درصد بالایی از تصادفات به این عامل باز می گردد.
رئیس سازمان جوانان هلال احمر اعلام کرده که تصادفات رانندگی بیشترین علت بروز ضایعه نخاعی در کشور است.
طرح هایی همچون طرح «بهرفت» با هدف اصلی کاهش تصادفات رانندگی در جاده های کشور اجرا می شوند و پلیس با نظارت بیشتر قوانین خود را سخت تر می کند اما پاسخ دهی تمام تلاش های صورت گرفته تنها در گرو هشیاری رانندگان و رعایت سرعت مطمئنه و نکات ایمنی است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha