مطالعات محققان انگلیسی نشان می دهد افراد مبتلا به اگزمای شدید در معرض ضربان نامنظم قلب، حمله قلبی و سکته مغزی قرار دارند.

اگزمای شدید خطر حمله قلبی و سکته مغزی را افزایش می دهد

سلامت نیوز:  مطالعات محققان انگلیسی نشان می دهد افراد مبتلا به اگزمای شدید در معرض ضربان نامنظم قلب، حمله قلبی و سکته مغزی قرار دارند.


به گزارش سلامت نیوز به نقل از  ایرنا ،‌ در این مطالعه محققان با بررسی اطلاعات بیش از 385 هزار بزرگسال مبتلا به اگزما با میانگین سنی 43 سال و مقایسه آنان با افراد همسن غیر مبتلا دریافتند اگزمای شدید با افزایش خطر بروز ضربان نامنظم قلب، فیبریلاسیون دهلیزی، نارسایی قلبی و سکته مغزی مرتبط است.
به گزارش پایگاه خبری مدیکال ساینس،در این مطالعه بیماران به سه دسته با اگزمای خفیف،‌ متوسط و شدید طبقه بندی شدند و به مدت 5 سال مورد بررسی قرار گرفتند و نتایج نشان داد احتمال سکته مغزی در افراد مبتلا به اگزما 20 درصد بیشتر است، از طرفی این افراد 40 تا 50 درصد بیشتر در معرض حمله قلبی،‌ آنژین ناپایدار، فیبریلاسیون دهلیزی و مرگ ناشی از بیماری های قلبی قرار دارند. همچنین این مطالعه نشان می دهد این گروه افزایش 70 درصدی نارسایی قلبی را تجربه می کنند.


اگزما به التهاب پوست گفته می شود که معمولا با قرمزی، پوسته پوسته شدن و ضخیم شدن پوست همراه است. عوامل محیطی مانند عدم وجود رطوبت در بروز و تشدید اگزما موثر است. تماس پوست با صابون های عطری، مواد تحریک کننده مانند الکل و لباس های پشمی و تنگ نیز باعث افزایش علایم اگزما می شوند. بیماران مبتلا به اگزما به عفونت‌های باکتریایی، قارچی و ویروسی حساس هستند و در برخی موارد اگزما منجر به آلرژی یا آسم می‌شود.
به گزارش انجمن ملی اگزما،خشکی و حساسیت پوست، التهاب و قرمزی پوست ، خارش شدید ، ایجاد تاول و تراوش آب از آنان ، تورم و ایجاد لکه های تیره رنگ روی پوست از مهمترین علایم این بیماری هستند.


علایم اگزما در صورت مواجه شدن با آلرژن ها از جمله گرده، موی حیوانات خانگی، تخم مرخ، آجیل و فرآورده های لبنی ، مواد محرک پوست از جمله عطر، صابون های عطری، مواد شیمیایی، محصولات پوستی حاوی الکل ، آب داغ ، استرس ، سرماخوردگی و آنفلوآنزا ، شرایط آب و هوایی مانند گرما یا خشکی هوا شدیدتر می شوند.
حدود 10 درصد از بزرگسالان به اگزمای شدید مبتلا هستند، بنابریان هرچند تاثیر اگزما بر بیماری های قلبی کوچک باشد، حایز اهمیت است.نتایج این مطالعه در نشریه BMJ منتشر شده است.


برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha