عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بایدها و نباید‌های انجام ایمپلنت‌های دندانی را تشریح کرد.

آنچه در مورد ایمپلنت‌های دندانی باید بدانید

سلامت نیوز:عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بایدها و نباید‌های انجام ایمپلنت‌های دندانی را تشریح کرد.

به گزارش  سلامت نیوز به نقل از فارس، منصور ریسمانچیان، رئیس مرکز تحقیقات ایمپلنت اصفهان در آستانه برگزاری چهارمین همایش بین المللی ایمپلنت‌های دندانی اظهار داشتند:  ایمپلنت دندانی یک ساختار مصنوعی برای جایگزینی دندان از دست رفته به شمار می رود  و زمانی که فرد به دلیل بیماری‌های لثه، پوسیدگی و یا عفونت، دندان خود را از دست می دهد به کمک ایمپلنت، دندان او جایگزین می شود.

 وی در مورد اینکه ایمپلنت در چه میانگین سنی می تواند استفاده شود، گفت: از پایان سن رشد که 18 سالگی بوده تا سنین بالا تا 85 سالگی در صورتی که شرایط سلامت عمومی فرد اجازه دهد می توان برای آن ایمپلنت انجام داد.

عضو هیأت علمی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بیان داشت: مردم برای انجام ایمپلنت می‌توانند به دندانپزشکان عمومی که دوره‌های ایمپلنت را گذرانده باشند و یا متخصصین فک، صورت و لثه و متخصصین پروتز دندانی مراجعه کنند.

ریسمانچیان در مورد اینکه متوسط هزینه ایمپلنت در کشور چقدر است، عنوان کرد: بخش عمده هزینه‌ها در ایمپلنت مربوط به پایه آن بوده که هرچه گرانتر شود، هزینه درمان نیز افزایش خواهد یافت ولی متوسط انجام ایمپلنت در دانشکده های دندانپزشکی از 1 میلیون تا 1 میلیون و 700 هزار تومان است.

 عضو هیأت علمی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در مورد عوارض ایمپلنت گفت: اگر این اقدام به درستی انجام گیرد انتظار عوارضی را نداریم ولی به طور کلی افرادی که دیابت کنترل نشده داشته و یا دچار پوکی استخوان شدیدی هستند که تحت درمان قرار نگرفته‌اند نباید ایمپلنت انجام دهند همچنین برخی از افراد دچار بیماری‌های خونی تا زمانی که بیماری شان کنترل نشده باشد نیز انجام ایمپلنت برای آنها توصیه نمی‌شود.


برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha