شنبه ۳ شهریور ۱۳۹۷ - ۱۳:۱۷
کد خبر: 251845

عضو هیات مدیره انجمن علمی شنوایی شناسی با اشاره به لزوم توجه مسئولین به رفع مشکلات دانشجویان دارای مشکل شنوایی گفت: بهبود شرایط شغلی و اجتماعی این افراد باید مد نظر مسئولان باشد.

پزشکان جوانی که نیاز به حمایت دارند

سلامت نیوز:عضو هیات مدیره انجمن علمی شنوایی شناسی با اشاره به لزوم توجه مسئولین به رفع مشکلات دانشجویان دارای مشکل شنوایی گفت: بهبود شرایط شغلی و اجتماعی این افراد باید مد نظر مسئولان باشد.

به گزارش  سلامت نیوز به نقل از فارس،‌ گیتا موللی، عضو هیات مدیره انجمن علمی شنوایی شناسی با اشاره به موفقیت ۳ دانشجوی علوم پزشکی که برای آنها کاشت حلزون انجام شده و علیرغم وجود مشکلات در رشته های پزشکی مشغول تحصیل هستند، اظهارداشت: این افراد متاسفانه در فضاهای آموزشی از جمله دانشگاه‌ها با مشکلاتی مواجه هستند که توجه به این موضوعات و فرهنگ سازی در این زمینه می‌تواند جهت رفع آن موثر باشد.

وی نسبت به عدم آگاهی حتی در قشر تحصیل کرده اساتید علوم پزشکی با واژه کاشت حلزون، کم شنوا،ناشنوا انتقاد کرد و بیان داشت: متاسفانه برخی اساتید دانشگاه‌ها همکاری درستی با دانشجویان دارای کاشت حلزون و مشکل شنوایی ندارند و این قضیه باعث می‌شود علاوه بر سختی درس و مشکلات موجود، انگیزه این افراد نیز کاهش یابد.

عضو هیات مدیره انجمن علمی شنوایی شناسی با بیان اینکه دانشجویان دچار مشکل شنوایی  گلایه‌مند هستند که اساتید نمی‌گذارند از قوه لب خوانی استفاده کنیم ( دست راجلوی دهانشان می گذارند یا از جلوی کلاس به انتها کلاس مرتب جابجا می شوند یا طوری می ایستند که چهره آنها بخوبی دیده نمی‌شود)،گفت: عدم همکاری اساتید و دانشکده و حتی دانشجویان برای دادن جزوه کامل دروس از دیگر مشکلات این افراد است.

موللی با اشاره به عدم همکاری اساتید برای استفاده از دستگاه اف ام(دستگاهی کمک شنوایی به همراه کاشت حلزون و سمعک که بخشی از ان لازم است روی یقه یا لباس استاد بصورت یک میکروفن کوچک وصل شود تا درک صدا توسط دانشجوی کم شنوا درکلاس راحت ترشود) عنوان کرد: برخی اساتید توجه لازم و انگیزه کافی به  این افراد نمی‌دهند. همچنین در این دانشجویان کم شنوا, ترس و نگرانی برای ارتباط با بیماران و درک گویش و لهجه های مختلف وجود دارد.

وی تاکید کرد: این ۳ دانشجوی علوم پزشکی و سایر افراد با این مشکل مشابه انتظار دارند کشور به آنها نگاه ویژه کند چرا که به دلیل مشکل شنوایی برای رسیدن به این رشته سختی زیادی کشید‌ه اند.

 عضو هیات مدیره انجمن علمی شنوایی شناسی با بیان اینکه این افراد جدا از مشکلات دانشکده، نیاز دارند برای شغل حمایت لازم بشوند‌، گفت: مثلا این افراد برای طرح ممکن است مجبور شوند به شهر های دیگر بروند که این قضیه باعث می‌شود از مرکز کاشت حلزون شهرشان برای خرید باطری و تعمیر  دستگاه  دور شوند و این قضیه مشکل ساز است.

موللی خاطر نشان کرد: این ۳ دانشجو و سایر موارد مشابه برای پکیج قطعات دستگاه نیازمند حمایت هستند چرا که در این زمینه با هزینه زیادی مواجه‌اند.
وی گفت: برای سهمیه در آزمون‌های تخصص مانند کنکور سهمیه ویژه برای این افراد لازم است که امیدواریم مطرح شدن این مشکلات سبب شود جامعه آگاه تر شود و برای حل آن اقداماتی صورت گیرد.

عضو هیات مدیره انجمن علمی شنوایی شناسی با اشاره به لزوم توجه مسئولین به رفع مشکلات افراد دارای مشکل شنوایی گفت: بهبود شرایط شغلی و اجتماعی این افراد باید مد نظر مسئولان باشد.

گفتنی است؛ فاطمه بهرام پور ، دانشجوی دندان پزشکی،  یاسین راشدی دانشجوی دندان پزشکی و نگین انصاری محسنی، دانشجو ی داروسازی از جمله افرادی بوده که کاشت حلزون برای آنها انجام شده و این افراد درخواست رفع مشکلات درحوزه شنوایی برای خود و سایر افراد مشابه جامعه دارند.


برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha